Detoxifiere de vedetă. Cum slăbesc rapid vedetele de la Hollywood

Deși mănâncă sănătos și fac sport, uneori divele de la Hollywood recurg la diete de detoxifiere, menite atât să le facă plinul de vitamine, dar și să le scape de câteva kilograme.

separator

Salma Hayek

Dietele de detoxifiere nu sunt un lucru nou pentru Salma Hayek, care atribuie greutatea si formele sale sexy sucurilor pe care a început să le consume acum 15 ani. Salma s-a menținut în formă prin sucurile naturale din fructe.

LACMA 2012 Art + Film Gala in LA

Gwyneth Paltrow

Actrița împărtășește beneficiile dietei sale de detoxifiere pe propriul site, GOOP. Dieta de 21 de zile pe care o ține ea constă într-un shake la micul dejun, o listă de alimente permise la prânz și un shake pentru cină.

gwyneth-paltrow

Beyonce

Cântăreața a apelat la Master Cleanse Diet ca să dea jos aproximativ 10 kg în mai puțin de 2 săptămâni pentru rolul său din Dreamgirls. Master Cleanse este însă una dintre cele mai extreme diete de detoxifiere. Cei care o țin trăiesc dintr-un lichid alcătuit din apă caldă, suc de lămâie, sirop de arțar și ardei roșu timp de 10 zile. Nu este cea mai bună metodă de a pierde kilogramele în plus.

beyonece

Anne Hathaway

Ea apelează la David Kirsch 48 hours Detox Diet înainte de evenimentele de pe covorul roșu. Dieta implică să bei Kirsch LemonAid de patru ori pe zi ca să-ți pui în alertă metabolismul și să începi să pierzi în greutate.

Anne Hathaway

Jessica Szohr

Ea apelează la dieta de 3 zile Blueprint Cleanse, pentru a se simți mai bine. Programul este bazat pe un suc din 6 băuturi făcute din fructe și legume, adică nu mai mult de 1200 de calorii pe zi.

Jessica Szohr

Alicia Silverstone

Este o vegetariană înrăită și apeleaza la The Kinf Diet, care te ajută să pierzi în greutate, îți reîmprospatează pielea și reduce șansele de a te îmbolnăvi.

Alicia Silverstone

Giuliana Rancic

Aceasta a pierdut din kilogramele în plus în anul 2007, an în care s-a căsătorit, apelând la Ultimate Tea Diet. Această dietă de 14 zile îți permite să bei mai multe cești de ceai pe zi, fără zahăr sau lapte, și cu 3 mese sărace în calorii.

Giuliana Rancic

Jaime Pressly

Să mănânci castroane de supă de varză fără limită îți sună a ceva gustos? Exact asta a făcut Jaime pentru a scăpa de kilogramele acumulate în anul 2007 pe timpul sarcinii. Timp de 7 zile mănânci numai supă de varză și câteva fructe sau legume.

Jaime Pressly

Megan Fox

Ea apelează la oțetul de mere pentru a scăpa de kilogramele în plus. Nu este însă o dietă pe care să o ții prea mult, pentru că oțetul îți atacă organismul.

Megan Fox

Sursa

Cu ce înlocuiești ouăle, untul și brânza în Post

Postul Paștelui, cea mai grea încercare culinară a credincioșilor, poate fi îndurat mai ușor dacă învățăm să ne păcălim creierul. După cum se știe, o parte consistentă a consumului exagerat de alimente, mai ales cele interzise în post, n-are legătură cu nevoile fiziologice, ci cu dependența mentală. Există însă câteva alimente de post care păcălesc creierul şi le imită pe cele de dulce, scrie realitatea.net.

Există câteva alimente de post care păcălesc creierul şi le imită pe cele de dulce, astfel încât cei care ţin post să treacă mai uşor peste această perioadă.

Nevoia de lapte din perioada postului poate fi foarte uşor înlocuit cu laptele de ovăz, migdale, cocos, soia sau orez.

La fel de bine untul poate fi înlocuit cu alimente grase, cum ar fi uleiul de floarea soarelui, paste de avocado sau crema de cocos.

Există iaurt din soia sau din nucă de cocos și sunt excelente la gust, mai ales combinate cu fructe proaspete.

Cât despre ouă, acestea pot fi înlocuite în perioada postului cu tofu moale.

Micul dejun care curăță organismul de toxine. Poți slăbi 5 kilograme într-o lună

Micul dejun care curata organismul de toxine si te ajuta sa slabesti cu 5 kg intr-o luna. Cantitatea mare de vitamine și minerale pe care o oferă acest mic dejun va îmbunătăți starea părului și a pielii, vă va îmbunătăți metabolismul și va îmbunătăți funcționarea generală a corpului, scrie doctorulzilei.ro.

Mic dejun eficient, favorizează pierderea în greutate

Potrivit nutriționiștilor, acest mic dejun este extrem de eficient. Consumul acestuia favorizează pierderea în greutate prin stimularea arderii grăsimilor și a caloriilor. Este necesar să-l consumi cel puțin o lună, iar slăbirea maximă care se poate realiza cu ajutorul lui într-o lună este de 11 kilograme.

Aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 2 linguri de ovăz rulat 1 cană sau 250 ml chefir organic (iaurt cu conținut scăzut de grăsimi este, de asemenea, o opțiune)
  • 1 lingurita cacao pudra
  • 1 linguriță de semințe de in
  • 5-7 prune uscate

Acest mic dejun se prepară noaptea și se mănâncă dimineața.

Mai întâi, turnați 100 ml de apă clocotită peste prune, așezându-le în prealabil într-un bol. Apoi acoperiți-le și lăsați timp de aproximativ 10 minute. Într-un alt castron, puneți ovăzul, cacao și semințele de in. Apoi adăugați chefir și amestecați totul. Tăiați mărunt prunele înmuiate și adăugați-le la amestec. Alternativ, puteți folosi un robot de bucătărie pentru a face o pastă. Amesteca totul si da la frigider pana dimineata.

Dimineața, savurați un mic dejun delicios și sănătos. Primele rezultate pozitive vor apărea într-o săptămână. Publicația adaugă că este posibil să aveți o senzație ciudată în stomac în prima zi, dar aceasta va dispărea odată cu al doilea mic dejun. Beneficiile acestui mic dejun se datorează ingredientelor din el. Toate au un efect benefic asupra activității gastro-intestinale.

Chefirul nu numai că stimulează peristaltismul, dar conține și bacterii benefice, care sunt la baza bunei funcționări nu numai a tractului gastrointestinal, ci și a întregului organism. Vitamina F, care este conținută în semințele de in, este implicată activ în metabolismul grăsimilor și colesterolului (această vitamină nu este sintetizată în organism). Vitaminele A și E („vitaminele tinereții”) au un efect benefic asupra pielii – datorită lor, semințele de in și-au găsit utilizare în multe rețete cosmetice.

În plus, semințele de in sunt o sursă importantă de seleniu, care, la rândul său, previne dezvoltarea tumorilor, curăță corpul de metale grele și ajută la îmbunătățirea vederii și a activității creierului. Semințele de in sunt, de asemenea, bogate în lecitină, care este bună pentru sănătatea ochilor și cardiovasculară.

Cât de grav ne putem îmbolnăvi de la recipientele din plastic

Cercetările în domeniu au demonstrat că anumite tipuri de plastic îți afectează direct sănătatea. Unele dintre ele conțin ftalați (polietilentereftalat), niște compuși toxici care se transferă în alimente atunci când în recipiente se toarnă lichide fierbinți, scrie realitatea.net. 

Aceștia perturbă activitatea hormonala, afectează aparatul reproducător masculin și declanșează crize de astm la copii.

Alte recipiente conțin bisfenol A (BPA), o substanță care poate da infertilitate la femei și care afectează creșterea și dezvoltarea în cazul copiilor.

BPA-ul se eliberează în mâncare, sub influență căldurii. Prin urmare, nu este bine să încălzești mâncarea la microunde, în recipiente de plastic, sau să îți bei cafeaua în pahare de unică folosință.

Veselă și tacâmurile de unică folosință conțin și ele compuși cu potențial cancerigen, cum ar fi stirenul. Expunerea la stiren pe perioada îndelungată crește foarte mult riscul de cancer, mai ales dacă există și o predispoziție genetică.

Caserolele, sticlele și paharele care conțin BPA pot cauza cancer și diabet. În plus, te predispun la multe alte probleme printre care:

– leziuni ale creierului;
– nivel de agresivitate crescut;
– sistem imunitar slăbit;
– afecțiuni ovariene, tulburări menstruale sau infertilitate;
– cantitatea de spermă diminuată;
– avort spontan;
– afectarea dezvoltării fătului sau chiar decesul bebelușului la naștere.

De ce nu e bine să refolosești sticlele din plastic

Multe persoane refolosesc sticle din plastic pentru a le umple cu apă sau sucuri ori pentru a depozita în ele vinul făcut la țară, spre exemplu.

Chiar dacă le speli foarte bine, cu apă caldă și detergent de vase, aceste recipiente pot reține colonii întregi de bacterii periculoase. Și dacă le dezinfectezi cu soluții speciale, bacteriile se pot dezvoltă și înmulți ulterior.

Agenții patogeni se formează atât pe suprafață sticlelor din plastic, cât și în zgârieturile și crăpăturile de la suprafață acestora, invizibile cu ochiul liber.

Dacă ai obiceiul să reumpli sticlă cu apă de la dozator, renunță să o mai faci. Poți avea simptome similiare toxiinfecției alimentare: greață, vărsături, diaree sau crampe abdominale.

Și sticlele din plastic reutilizabile se pot contamina cu baterii, mai ales când nu sunt spălate corect sau sunt deteriorate. Spălarea și utilizarea frecvența a recipientelor din plastic cu apă foarte fierbinte duce la apariția unor crăpături invizibile în structura lor.

5 sfaturi de care trebuie să ții cont

– Verifică codul de reciclare de pe ambalaj. Nu cumpără recipiente inscripționate cu cifrele 3 sau 7, conțin cele mai nocive substanțe. Evita să cumperi recipiente fără niciun cod trecut pe ele.

– Nu încălzi mâncarea în recipiente de plastic decât dacă au indicat pe ele simbolul de siguranță pentru microunde.

– Nu pune PET-uri cu apă la congelator! Plasticul eliberează în apă înghețată dioxină, o substanță foarte toxică, ce poate cauza cancer.

– Nu expune PET-ul la căldură. Toxinele din plastic vor trece în apă

– Cumpără doar veselă de unică folosință, de culoare mata, inscripționată cu cifrele 2, 4 sau 5.

Ce corp ascunde Andreea Esca sub hainele serioase! Poze
Articolul anterior
Cum arată noua cucerire a lui Leonardo DiCaprio
Articolul următor