Detoxifiere de vedetă. Cum slăbesc rapid vedetele de la Hollywood

Deși mănâncă sănătos și fac sport, uneori divele de la Hollywood recurg la diete de detoxifiere, menite atât să le facă plinul de vitamine, dar și să le scape de câteva kilograme.

separator

Salma Hayek

Dietele de detoxifiere nu sunt un lucru nou pentru Salma Hayek, care atribuie greutatea si formele sale sexy sucurilor pe care a început să le consume acum 15 ani. Salma s-a menținut în formă prin sucurile naturale din fructe.

LACMA 2012 Art + Film Gala in LA

Gwyneth Paltrow

Actrița împărtășește beneficiile dietei sale de detoxifiere pe propriul site, GOOP. Dieta de 21 de zile pe care o ține ea constă într-un shake la micul dejun, o listă de alimente permise la prânz și un shake pentru cină.

gwyneth-paltrow

Beyonce

Cântăreața a apelat la Master Cleanse Diet ca să dea jos aproximativ 10 kg în mai puțin de 2 săptămâni pentru rolul său din Dreamgirls. Master Cleanse este însă una dintre cele mai extreme diete de detoxifiere. Cei care o țin trăiesc dintr-un lichid alcătuit din apă caldă, suc de lămâie, sirop de arțar și ardei roșu timp de 10 zile. Nu este cea mai bună metodă de a pierde kilogramele în plus.

beyonece

Anne Hathaway

Ea apelează la David Kirsch 48 hours Detox Diet înainte de evenimentele de pe covorul roșu. Dieta implică să bei Kirsch LemonAid de patru ori pe zi ca să-ți pui în alertă metabolismul și să începi să pierzi în greutate.

Anne Hathaway

Jessica Szohr

Ea apelează la dieta de 3 zile Blueprint Cleanse, pentru a se simți mai bine. Programul este bazat pe un suc din 6 băuturi făcute din fructe și legume, adică nu mai mult de 1200 de calorii pe zi.

Jessica Szohr

Alicia Silverstone

Este o vegetariană înrăită și apeleaza la The Kinf Diet, care te ajută să pierzi în greutate, îți reîmprospatează pielea și reduce șansele de a te îmbolnăvi.

Alicia Silverstone

Giuliana Rancic

Aceasta a pierdut din kilogramele în plus în anul 2007, an în care s-a căsătorit, apelând la Ultimate Tea Diet. Această dietă de 14 zile îți permite să bei mai multe cești de ceai pe zi, fără zahăr sau lapte, și cu 3 mese sărace în calorii.

Giuliana Rancic

Jaime Pressly

Să mănânci castroane de supă de varză fără limită îți sună a ceva gustos? Exact asta a făcut Jaime pentru a scăpa de kilogramele acumulate în anul 2007 pe timpul sarcinii. Timp de 7 zile mănânci numai supă de varză și câteva fructe sau legume.

Jaime Pressly

Megan Fox

Ea apelează la oțetul de mere pentru a scăpa de kilogramele în plus. Nu este însă o dietă pe care să o ții prea mult, pentru că oțetul îți atacă organismul.

Megan Fox

Sursa

Chips-uri retrase de la vânzare. Care a fost motivul?

Autoritățile din România anunță retragerea de la comercializare a unui lot de chipsuri deoarece existǎ suspiciunea prezenţei alcaloizilor tropanici.

În urma informǎrii primite de la furnizorul Alnatura Produktions- und Handels GmbH, Romania Hypermarche SA a luat decizia de retragere si rechemare a produsului Alnatura Eco Chips din porumb 125g, cu data de expirare 16.08.2022, deoarece existǎ suspiciunea prezenţei alcaloizilor tropanici.

Ce sunt alcaloizii tropanici?

Alcaloizii tropanici sunt ingrediente naturale ale unor plante (așa-numitele buruieni) ce cresc sporadic pe suprafețele cultivate cu cereale, cu rol de a îndepărta dăunătorii.

Alcaloizii tropanici nu au efect pe termen lung, dar pot duce la tulburări temporare, cum ar fi greață, somnolență și dureri de cap.

„Deoarece tratăm siguranța consumatorilor extrem de serios, cei care au achiziționat aceste produse sunt rugați să nu le consume, ci să le returneze magazinului de unde le-au cumpărat și să solicite contravaloarea acestora, până la data de 18.07.2022 cel târziu. Aceste măsuri s-au luat în urma aplicării politicii stricte de siguranță alimentară din cadrul companiei noastre.

Chips-uri retrase de la vanzare

Ne cerem scuze pentru posibilele neplăceri provocate si vă mulțumim pentru înțelegere”, scrie pe site-ul ANSVSA.

Unul dintre cele mai periculoase ingrediente pe care îl regăsim în aproape toate alimentele

Când ai verificat ultima dată ingredientele unui produs pe care urmează să-l cumperi? Pentru a urma un regim alimentar sănătos este necesar să monitorizăm cantitatea de zahăr consumată. Consumarea în exces a zahărului poate dăuna grav sănătății.

Acest lucru a devenit o problemă tot mai mare deoarece zahărul se găsește aproape în toate alimentele. La următoarea sesiune de cumpărături verifică fiecare produs pe care îl cumperi să vezi câte dintre produsele obișnuite au în compoziție zahăr.

Conținutul excesiv de zahăr este asociat un cu risc crescut de dezvoltarea a mai multor boli, printre care obezitate, boli cardiace, diabet de tip 2 și cancer.

Asociația Americană a Inimii recomandă ca femeile să nu consume mai mult de 6 lingurițe de zahăr pe zi (circa 25 de gramee), în timp ce bărbații să-și limiteze consumul la 9 lingurițe (37,5 grame).

Diferite denumiri pentru zahăr 

Chiar dacă pe lista de ingrediente nu este trecut zahărul, acesta poate fi adăugat sub alte denumiri. De exemplu: zaharuri, maltoză, sirop, îndulcitor, fructoză, melasă sau concentrat de fructe. Indiferent de denumirea folosită, este recomandat să limitezi aportul de zahăr pe zi. Caută pe rafturile supermarketurilor produsele fără zahăr și înlocuitori de zahăr.

Deseori, supermarketurile au raioane speciale cu produse pentru diabetici. De regulă, acestea sunt fără zahăr.

Un studiu realizat pe aproape 7.000 de copii, cu vârste între 6 și 10 ani, a demonstrat că cei care au consumat mai multe zaharuri adăugate aveau mai multă grăsime corporală decât copiii care au consumat mai puțin zahăr adăugat.

În plus, consumul ridicat de zahăr va interfera cu hormonii și va crește apetitul pentru mâncăruri grase și nesănătoase. Pe lângă faptul determină creșterea grăsimii corporale, consumul de zahăr adăugat poate provoca afecțiuni cronice.

Produse care conțin zahăr 

Deoarece zahărul este și un bun conservant, acesta este regăsit, deseori, în produse alimentare la care nu ne așteptăm. Știai că zahărul este adăugat și în sosuri, iaurturi, ketchup, muștar și cereale? Multe dintre mixurile de condimente au în compoziția lor și zahăr. Sucurile și băuturile carbogazoase au cantități ridicate de zahăr adăugat.

În plus, este recomandat să încerci să consumi cafeaua și ceaiul fără zahăr adăugat. Poate că la început ți va părea mai greu, însă îți vei obișnui papilele gustative cu noi arome pe care până acum le acopereai cu zahăr.

Zahărul este și potențiator de aromă, de aceea este folosit în multe preparate alimentare de bază. Chiar și pâinea pe care o consumăm zi de zi are în compoziție zahăr.

Organizația Mondială a Sănătății recomandă ca procentul de calorii din zahăr adăugat să nu depășească 5%, pentru a ne asigura că avem un stil de viață sănătos. Menținerea unui aport scăzut de zaharuri libere reduce riscul excesului de greutate și cariilor.

În ghidul OMS nu se face referire la zaharurile prezente în mod natural în fructe, legume și lapte, deoarece nu există dovezi raportate privind efectele adverse ale consumului acestora.

Un lot de ouă, retras de la vânzare. Consumatorii sunt chemați să returneze marfa

Operatorul din domeniul alimentar SRL „Pasărea Argintie” a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a ouălor pentru consum (ouă de găină), determinată de depistarea prezenței Salmonella Enteritidis în fecalele găinilor ouătoare.

Un lot de ouă, retrase din vânzare: A fost depistată Salmonella la găiniFoto: ANSA

Despre aceasta anunță Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor(ANSA). Motivul retragerii: prezența Salmonella Enteritidis în fecale. 

Denumirea produsului: Ouă de găină pentru consum.

Originea: Republica Moldova, mun. Chișinău. 

Lot/ data expirării: 3MD C 002/ 22.07.2022. 

Produsele au fost comercializate în perioada: 16–24.06.2022. 

Data expirării lotului: până la 22.07.2022. 

Persoanele care au achiziționat produse din lotul dat sunt rugate să se abțină de a le consuma și sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate. 

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii care comercializează produse neconforme sunt responsabili de retragerea acestora de pe piață și cooperează cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor prezentate de un produs alimentar introdus pe piață. 

Pentru informații suplimentare, puteți contacta administrația SRL „Pasărea Argintie” la adresa de email: Pasareargintie@gmail.com, tel: 069300080. 

Acțiunea este în desfășurare.

Ce corp ascunde Andreea Esca sub hainele serioase! Poze
Articolul anterior
Cum arată noua cucerire a lui Leonardo DiCaprio
Articolul următor