Dieta minune a lui Cătălin Crişan: „Am slăbit 32 de kilograme mâncând de 5 ori pe zi”

Interpretul de muzică uşoară Cătălin Crişan a reuşit să slăbească 32 de kilograme în zece săptămâni. Acum, el este mulțumit de felul în care arată și cu încredere recomandă oamenilor, stilul sănătos de viața pe care l-a adoptat în ultima perioadă.

separator
dieta_catalin_crisan_(2)

„M-am decis să slăbesc pentru că mă îngrăşasem foarte mult. Acum patru-cinci ani ajunsesem să cântăresc în jur de 104 kilograme”, a declarat, pentru Gândul, cântăreţul.

Pentru a reuşi în lupta împotriva kilogramelor, Crişan a apelat la un medic specialist. „Am îmbinat dieta cu sportul. Eu joc tenis de 14 ani. Regimul recomandat impunea şi mişcare. Astfel, zilnic trebuia să parcurg în jur de 1,5 kilometri. Pentru a parcurge această distanţă, mi-am cumpărat un stepper, la care lucram dimineaţa, seara sau la prânz, în funcţie de program”, precizează interpretul de muzică uşoară.


Cătălin Crişan spune că nu a fost greu să ţină acest regim alimentar, în ciuda programului încărcat. „Zilnic îmi potriveam alarma de la telefon şi mâncam atunci când suna. Indiferent dacă eram în întâlniri, scoteam o felie de salam sau un crenvurst, atunci când era etapa de carne, sau beam un pahar de lapte sau mâncam un borcănel de iaurt atunci când era etapa de lactate”, povesteşte cântăreţul. Acesta adaugă că, deşi mesele erau dese, acestea nu trebuiau să fie consistente.

Principiile dietei

Ideea de bază a regimului alimentar la care a apelat artistul era prevenirea senzaţiei de foame. Motiv pentru care Cătălin Crişan mânca de cinci ori pe zi, din trei în trei ore. Dieta durează 66 de zile şi este structurată pe 6 etape.

Astfel, în primele două săptămâni erau recomandate alimente din carne, brânzeturi, mezeluri şi un singur ou pe zi.

Etapa a doua presupunea, în primele trei zile, alternarea fructelor cu legumele, iar următoarele şase zile carne, fiind acceptate şi mezelurile, la care se adăugau ouă, fără restricţii.

În etapa a treia, în primele trei zile îi era recomandat să mănânce 1 ou pe zi, 200 grame de brânzeturi nefermentate, iar de două ori pe zi mânca legume verzi, indiferent de cantitate. Apoi, timp de trei zile mânca ouă, brânzeturi şi carne fără restricţii în ceea ce priveşte cantitatea.

În ultima etapă a dietei, respectiv a şasea, cântăreţul a mâncat timp de opt zile opt fructe, legume, salate şi o singură masă de carne slabă. Pentru a se menţine, Cătălin Crişan a mărturisit că şi-a păstrat câteva obiceiuri din timpul regimului alimentar, şi anume nu mănâncă după ora 19:30.

„Am renunţat la făinoase şi dulciuri. Un alt obicei pe care l-am păstrat este acela că, atunci când mănânc friptură, am grijă să mănânc fructe abia după cinci ore”, precizează cântăreţul.

Dieta lui Cătălin Crişan

• 5 mese pe zi
• Nu mânca niciodată între mese şi nu sărea peste o masă
• Fără dulciuri, alcool, băuturi carbogazoase dulci şi fără ulei
• Bea trei litri de apă pe zi, dar niciodată în timpul mesei
• Ultima masă, nu mai târziu de ora 19:30

Video. O adolescentă din Capitală amenință de mai bine de două ore că se aruncă în gol de la balconul unui bloc
Articolul anterior
Ridică-ți sânii lăsați în doar o săptămână!
Articolul următor
Alte articole interesante