Dieta perfectă înainte de petrecere

Nu-i aşa că uneori îţi doreşti să ai o baghetă magică? Da, una cu care să îndepărtezi, într-o secundă, efectele devastatoare ale porţiilor imense de cartofi prăjiţi şi ciocolată mâncate la miez de noapte? Din păcate, bagheta nu s-a inventat. Însă există câteva metode simple (şi meniuri cu ingrediente la îndemână) cu care poţi să obţii din nou un abdomen plat cu care să încapi în rochia aceea fabuloasă abia cumpărată.

separator
dukan_sarbatori_flash_56273300
  • Ce mănânci cu câteva zile înainte de petrecere? Încearcă un pumn de migdale dimineaţa (au multe fibre, care vor ţine foamea la distanţă) sau un bol cu fulgi de ovăz (au calorii puţine, multe fibre). La prânz, adaugă în meniu sparanghel.
  • Bea mult ceai: ceaiul verde are proprietăţi detoxifiante, iar cel de mentă calmează şi vindecă problemele sistemului digestiv. Mai multe căni de ceai pe zi, un abdomen mai plat. Nu-ţi place ceaiul? Poţi bea dis-de-dimineaţă un pahar mare de apă cu lămâie sau suc de merişoare.
  • Dimineaţa încearcă o sesiune de exerciţii cardio. Plusează cu câteva exerciţii abdominale şi câteva zeci de minute pe bicicleta eliptică. Muşchii abdomenului şi fesele vor fi mai tonifiate, prin urmare, garantăm un look de excepţie în acea rochie care îţi subliniază formele.
  • Pentru o piele fermă şi catifelată şi nişte picioare după care să întoarcă toată lumea capul, nu uita să incluzi în dieta ta fructele de pădure (antioxidante puternice), soia (ajută la producerea de colagen) şi seminţe (linte, chia).
  • Pentru un păr sănătos şi strălucitor, încearcă să incluzi în dieta ta creveţi (conţin fier, zinc, seleniu), nuci (omega 3), morcovi (vitamina A face minunui pentru firele uscate) şi chiar ciocolată (conţine fier şi vitamina B).
  • Vrei să străluceşti? Nu uita să te hidratezi: apa ajută la eliminarea toxinelor din organism şi la o bună hidratare a pielii.
  • Îţi doreşti să dansezi până dimineaţă? Freshul de portocale, ananasul, alunele sărate, caisele, guarana şi curmalele îţi pot da mai multă energie decât un energizant. Let’s party!

Sursa

Moldovencele au și ele pretenții la cadouri! Top 10 daruri așteptate de femeile de afaceri din Moldova!
Articolul anterior
Roxana, amenințată pe facebook!
Articolul următor
Alte articole interesante