Dietele vedetelor de la Hollywood

Vedetele sunt cele de la care ne inspirăm când vine vorba de ținute, de tipul de sport pe care îl practică sau de regim alimentar pe care îl respectă, pentru că au corpuri de invidiat și ținute deosebite. Iată câteva diete de vedete:

separator

84th Annual Academy Awards - ArrivalsDieta lui Jennifer Lopez

Jennifer are ca motto cum că totul trebuie să fie moderat când e vorba de alimentație. Vedeta nu bea alcool, iar când are nevoie să slăbească mai taie din dulciuri și făinoase (carbohidrați). Pe lângă dietă, vedeta de la Hollywood face sport, în special exerciții cardio, yoga și ridicarea greutăților. În anumite reviste au apărut informația precum că Jennifer Lopez folosește ulei de grapefruit și că poartă file îmbibate cu acest ulei la ea. Ulei de grapefruit emite o aromă care afectează enzimele ficatului – fapt ce conduce la scăderea în greutate. Testele efectuate pe animale au arătat că după ce au fost expuse timp de 15 minute, de trei ori pe zi, la mirosul uleiului de grapefruit acestea au slabit și au avut o pofta de mâncare scăzută.

angelina jDieta Angelinei Jolie

Actrița urmează o dietă strictă bogată în pește, carne slabă și foarte multă apă. Dieta bogată în proteine de calitate dă roade în general dacă este dublată de sport și consum de apă. Pentru a juca în celebrul film Tomb Raider, Angelina Jolie a ținut câteva luni o dietă specială. “A trebuit să renunț la țigări și cafea și să mănânc alimente gătite la aburi, legume și lapte de soia. A fost o experiență interesantă pentru că înainte obișnuiam să sar peste micul dejun, să beau cefea și să fumez, ” a declarat Jolie pentru World Entertainment News Network. După ce a născut gemenii, actrița încă din spital a solicitat alimente speciale. “Angie mânca numai alimente organice și ținea o dietă bogată în Omega-3,” a declarat un prieten de-al vedetei. Meniul Angelinei Jolie include somon organic cu roșii, pâine neagră și cereale, spanac, legume organice, migdale, mere sau miere ca gustare.

Regimul Claudiei Schiffer

Claudia Schiffer este unul dintre manechinele care au urmat o dieta santoasă și și-a menținut silueta de-a lungul anilor. Vedeta nu mănâncă decât fructe înainte de prânz. Restul meselor se axează pe legume la aburi, salate, pește, suc de roșii, strguri negri și ceai de plante. Pentru a păstra un metabolism sănătos, Claudia Schiffer, mănâncă trei mese pe zi.

Claudia Schiffer

Iata mai jos cateva dintre sugestiile Claudiei Schiffer pentru a mânca mai multe fructe într-un mod creativ: Ananas la grătar. Sună ciudat, dar când vei pune feliile de ananas pe grătar zaharul conținut de acesta se va carameliza și va accentua senzația de dulce. Poți adăuga suc de lămâie sau mentă și va deveni mai interesant! Banane la cuptor. Pur și simplu pune banana într-un vas și introduce-l la cuptor la 180 grade C. Apoi taie-o de-a lungul, aruncă învelișul și serviște-o alături de un pic de înghețată.

Sursa

De ce e bine să mănînci nuci în fiecare zi

Nucile au efect împotriva depresiei, alungă stările de oboseală şi astenia. Nutriţioniştii consideră aceste fructe ca fiind alimente de bază în cadrul unei diete sănătoase, scrie noi.md.

Nucile au un conţinut ridicat de acizi graşi Omega 3, motiv pentru care medicii nutriţionişti le recomandă în special persoanelor care suferă de depresie, acuză stări de oboseală sau se confruntă cu astenie. Mai multe, aceste fructe conţin minerale precum fier, fosfor, potasiu, magneziu, iod, vitaminele A, B, C, E şi P, peste 20 de aminoacizi, grăsimi nesaturate şi proteine. De aceea ele rămân un aliment de bază în cadrul unei diete sănătoase.

Avînd în vedere multitudinea de nutrienţi pe care aceste fructe le aduc organismului, medicii ne recomandă să mâncăm zilnic un pumn de nuci. În plus, datorită conţinutului ridicat de grăsimi bune, nucile sunt recomandate mai ales în perioada iernii, când factorii externi au un efect negativ asupra pielii. Totodată, ele îmbunătăţesc elasticitatea pielii, iar consumul lor este indicat şi persoanelor care suferă de diverse eczeme sau psoriazis. Consumul de nuci nu este contraindicat persoanelor care suferă de hepatită, dar acestea trebuie să mănânce în cantităţi mici. Nucile nu provoacă tulburări digestive dacă sînt corect asociate. Nu mânca niciodată nuci la o masă copioasă, de prânz sau cină. Se pot asocia cu crudităţi, dar nu se recomandă combinarea cu făinoase, carne, amidon, produse de patiserie şi dulciuri.

Pericolele ascunse din alimentele congelate

Alimentele congelate pot fi un pericol pentru sănătate. Consumul lor pe termen lung poate fi dezastruos deoarece conțin anumite substanțe periculoase pentru organism, scrie evz.ro.

Alimentele congelate sunt cu siguranță mai convenabile și mai puțin costisitoare față de pregătirea unei mâncări de la zero, totuși, consumul în mod constant ar putea face mult rău.

Viața noastră în lumea modernă se consumă la viteză maximă. În ziua de astăzi, timpul este esențial și toată lumea pare să fie mereu în criză de timp, ceea ce face dificil pentru mulți oameni să meargă la cumpărături sau să pregătească o masă sănătoasă și hrănitoare acasă.

Acest lucru a dus la o creștere semnificativă a cererii de alimente congelate gata de consumat, care necesită doar câteva minute de încălzire înainte.

Producătorii de alimente congelate se laudă cu faptul că folosesc ingrediente naturale și mai puțini conservanți. Cu toate acestea s-a descoperit cât de dăunătoare pot fi alimentele congelate pentru sănătatea noastră.

Medicii și nutriționiștii avertizează consumatorii că unele dintre aceste produse pot duce la boli grave. De exemplu, alimentele congelate au un conținut ridicat de sodiu, care poate fi dăunător pentru organism. Excesul de sodiu din dieta zilnică poate determina rigidizarea vaselor de sânge, ducând la hipertensiune arterială, atac de cord sau un accident vascular cerebral. De asemenea, vă poate afecta rinichii, oasele și aorta.

Alimentele congelate pot conține o varietate de conservanți și substanțe chimice pentru a preveni deteriorarea. Conservanții pot avea efecte negative pe termen lung asupra sănătății, provocând o serie de probleme de sănătate. Sunt dovezi care arată că consumul de alimente congelate bogate în conservanți poate provoca reacții alergice, probleme gastrointestinale, dezechilibru hormonal și risc crescut de anumite tipuri de cancer.

Încălzire și dezghețare făcute în mod necorespunzător, un pericol

Încălzirea sau dezghețarea alimentelor congelate la o temperatură greșită poate favoriza creșterea bacteriilor E. coli, Listeria și Salmonella. Unele bacterii pot produce toxine care nu se distrug prin gătit, ducând la intoxicații alimentare chiar dacă alimentele sunt reîncălzite complet. Bacteriile din alimentele crude se pot răspândi în cele gata de consumat în timpul decongelării sau a reîncălzirii.

Un alt lucru de care ar trebui să ținem cont este acela că există posibilitatea ca alimentele congelate să piardă nutrienți în timpul procesului de reîncălzire sau decongelare.

Vitaminele C și B, de exemplu, sunt pretențioase la căldură și se pot degrada în timpul procesului de reîncălzire sau decongelare. Mineralele precum fierul, calciul și potasiul dispar din alimente în timpul gătirii sau reîncălzirii, mai ales dacă sunt fierte sau prea gătite.

Încă un lucru important, congelarea și dezghețarea pot afecta aromele alimentelor, făcându-le să aibă un gust fad, să devină uscate, dure pierzându-și textura și frăgezimea la încălzire, explică nutriționiștii.

Murăturile nu sunt doar o garnitură, ci un adevărat medicament natural

Murăturile în saramură nu sunt doar o garnitură gustoasă, ci pot fi și un adevărat medicament natural, datorită beneficiilor pe care le aduc sănătății. Acestea sunt bogate în probiotice, vitamine și minerale care contribuie la întărirea sistemului imunitar, îmbunătățirea digestiei și creșterea nivelului de energie.

Probiotice naturale: Procesul de fermentare produce bacterii benefice pentru sănătatea intestinală, ceea ce îmbunătățește digestia și poate întări imunitatea.

Vitamine și minerale. Murăturile sunt o sursă excelentă de vitamine B, C, K, precum și de minerale precum potasiu și magneziu, care ajută la menținerea sănătății oaselor și a inimii, susține evz.ro.

Antioxidanți.  Legumele folosite în murături, cum ar fi varza, castraveții și morcovii, sunt bogate în antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi.

Hidratare și echilibru electrolitic. Sarea din saramură ajută la menținerea echilibrului electrolitic, mai ales după eforturi fizice, oferind un plus de energie.

Pentru a obține murături care să-ți ofere un maxim de energie și beneficii pentru sănătate, secretul constă în folosirea unei saramuri de calitate și a unor ingrediente naturale. 

Brio Sonores!!!! Andra și-a făcut cruce când i-a auzit la ”Românii au Talent”!
Articolul anterior
Rochia domnișoarelor de onoare- reguli de stil! (Foto)
Articolul următor