Expoziția „Food & Drinks” îți propune o gamă variată de produse bio!

Vrei s

separator
ă-ți umpli coșul cu produse alimentare sănătoase? Vino la „Food & Drinks”, cea mai mare expoziție internațională specializată în industria alimentară, organizată la Moldexpo. Indiferent dacă ești gurmand sau nu, produsele din carne, lactatele, fructele și legumele, semințele din in și chia, cerealele nu te vor lăsa indiferentă.

_MG_9086 _MG_9037 _MG_9036 _MG_9080 _MG_9046
_MG_9034 Expoziția "Food & Drinks" îți propune o gamă variată de produse bio! _MG_9040 Expoziția "Food & Drinks" îți propune o gamă variată de produse bio!

La expoziția „Food & Drinks” poți găsi produse rar întâlnite în comerț, cum ar fi semințele de in, de chia și de susan la prețuri accesibile. Pentru 500 de g de semințe de chia trebuie să scoți din buzunar 300 de lei. Semințele de chia sunt bogate în omega 3, fibre, proteine și sunt eficiente în curele de slăbire. Ştiai, spre exemplu, că seminţele de chia conţin de cinci ori mai mult calciu decât laptele?

Expoziția "Food & Drinks" îți propune o gamă variată de produse bio! _MG_9078 _MG_9079

Iar pentru un pachețel de semințe de in trebuie să scoţi din buzunar 80 de lei.

Un alt produs pe care-l poți cumpăra este uleiul din cânepă. Pentru el trebuie să dai în jur de 200 de lei. Făina, semințele și pudra din cânepă sunt între 100 și 250 lei. Cânepa conține mai multe proteine decât carnea. Aşa că, dacă te-ai hotărât să renunţi la carne, nu ezita să dai fuga la Moldexpo.

Expoziția "Food & Drinks" îți propune o gamă variată de produse bio!

Pentru iubitorii de dulce un kilogram de miere de albine costă 60 de lei, iar pentru 200 g de fructe uscate trebuie să dai între 15 și 30 de lei.

Expoziția "Food & Drinks" îți propune o gamă variată de produse bio! _MG_9097 _MG_9098

Tot de la această expoziție poți cumpăra uleiul “Floris”, care vine cu noi arome. Acum poți găti cu ulei de floarea soarelui condimentat cu chilli, usturoi, piper alb, verde și roși sau cu usturoi, paprika roșie și paprika verde.

Expoziția "Food & Drinks" îți propune o gamă variată de produse bio!Expoziția "Food & Drinks" îți propune o gamă variată de produse bio! _MG_9019

Prețurile produselor de la expoziție nu diferă de cele din magazin, iar consultanții sunt mulțumiți de vânzări. Expoziția Food & Drinks este organizată de 21 de ani și se va desfășura până pe data de 25 mai.

Sofia Rotaru a încins atmosfera la Fălești! Video
Articolul anterior
Ionela Țăruș s-a filmat într-un videoclip! Vezi cu cine a colaborat
Articolul următor
Alte articole interesante