Femeia orbește de la o băutură pe care o consumi și tu!

Lena Lupari a consumat 3.000 de calorii pe zi pentru că bea 7 litri de băutură energizantă. Aceasta s-a îngrășat atât de tare și atât de repede încât creierul i s-a umflat. Într-o zi, femeia s-a prăbușit brusc la pământ. Verdictul crud al medicilor: tensiune intracraniană idiopatică.

separator
30256132_m-680x420-486x.59f

Femeia are 26 de ani, este șomeră, mamă a trei copii, cu o greutate de 165 de kilograme, aproape oarbă și dependentă de băutura energizantă.

“Obișnuiam să beau 28 de cutii de energizant pe zi, mâncam doar o data pe zi. Dar de obicei noaptea, fast-food, semipreparate sau paste”, a declarat ea. “Am 3 copii, dintre care unul cu nevoi speciale, și de aici zero timp pentru gătit. Sufăr de dureri de cap și migrene de vreo 5 ani. Dar le-am ignorat și doar am luat analgezice. Apoi mi s-a încețoșat vederea și capul mi-a devenit atât de greu încât nici de pe pernă nu-l puteam ridica. Am fost internată 6 zile în spital”, spune femeia.

Doctorii spun că ea trebuie neapărat să dea jos, cât de repede posibil, 45 de kilograme ca să nu lase ca starea ei să se înrăutățească, să țină boala în loc. De la spitalizarea ei din data de 18 iunie, Lena nu a mai băut deloc energizante și a pierdut deja 12 kilograme.

Sursa

Mireasa era pe punctul de a arunca buchetul, dar gestul ei a schimbat total viața unei invitate
Articolul anterior
Are picioare interminabile. Un îngeraș Victoria’s Secret doar în costum de baie!
Articolul următor
Alte articole interesante