Fructele şi legumele din Moldova, apreciate la expoziția „World Food Moscow-2016”!

În aceste zile, în capitala Rusiei s-a desfăşurat Expoziția internațională de produse alimentare „World Food Moscow-2016”. Evenimentul a fost organizat în perioada 12-15 septembrie 2016 în pavilioanele Complexului Expozițional „Expocentru” din oraşul Moscova. De la expoziţie nu au putut lipsi fructele, legumele şi conservele moldoveneşti.

separator

fructele-si-conserve-moldovenesti-la-expozitia-world-food-moscow-2016Potrivit comunicatului Ambasadei Republicii Moldova în Rusia, la ediția din acest an, cu un stand național unic au participat 12 companii din cadrul Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct”, specializate în creșterea și comercializarea produselor.

Dumitru Braghiș, ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, a vizitat standurile companiilor moldovenești participante la expoziție, unde a luat cunoștință de producția oferită pentru export de producătorii moldoveni.

Participarea la expoziție a companiilor moldovenești a fost organizată de Asociația „Moldova Fruct” cu suportul Ambasadei Moldovei în Federația Rusă.

Localnicii, dar şi oaspeţii capitalei ruse au putut procura şi gusta legume şi fructe moldoveneşti, în cadrul expoziţiei organizate.

kuhnyacrama87

sursa

Carla’s Dreams își avertizează fanii: „Fiți atenți cui și cum răspundeți”
Articolul anterior
Promoțiile lunii septembrie în magazinele Loial
Articolul următor
Alte articole interesante