Galina Tomaş, despre efectele toxice ale combinării greşite a alimentelor

La seminarul de nutriţie organizat de Unica Sport, Galina Tomaş, doctor în ştiinţe medicale, a vorbit despre ce se întâmplă în organismul nostru când combinăm greşit alimentele.

separator
_MG_8735

„Când mâncarea ajunge în stomac, sucul gastric îşi ajustează aciditatea (ph) şi enzimele astfel încât mâncarea să fie digerată cât mai bine. Consumând împreună două alimente care au nevoie de ajustări diferite, nu se vor digera complet NICI UNUL dintre alimente. Astfel, mâncarea ajunge în intestine incomplet digerată şi intră în PUTREFACŢIE. Acest lucru duce la acumulare de substanţe toxice în intestin. Astfel, cedează unele organe (ficat, pancreas, rinichi etc.), iar în timp, se instalează bolile cronice.”, a povestit nutriţionista.

_MG_8728

Aceasta a mai vorbit şi despre o abordare corectă în lupta cu kilogramele în plus, care presupune o evaluare a stării de sănătate şi respectarea unui regim alimentar diversificat.

_MG_8748

Pentru a ajuta persoanele care îşi doresc să slăbească, Unica Sport a creat un nou Regim alimentar care presupune o evaluare completă a stării de sănătate din punct de vedere fizic, metabolic şi nutrițional, cu scopul obţinerii rezultatului propus în modelarea siluetei şi menţinerii sănătăţii în funcţie de particularitățile fiecărei persoane.

_MG_8751

Dacă vei efectua Testarea nutriţională şi fiziologică:
• vei afla indicii antropometrici ideali la care poţi ajunge.
• vei afla timpul necesar pentru a ajunge la kilogramele dorite.
• vei afla indicele tău de masă corporală.
• vei afla tipul tău de siluetă în funcţie de influenţa hormonală (pară, măr sau clepsidră)
• În dependenţă de tipul tău constituțional şi scopul propus, îţi vor fi indicate tipurile de antrenament şi recomandările pentru serviciul de masaj.
• vei afla câte calorii trebuie să consumi zilnic ca să obții scopul propus în modelarea siluetei.
• vei afla perioadele lunii în care ești predispusă spre slăbire sau spre îngrășare.
• vei afla ce tip de hormoni influențează procesele metabolice din organism.
• vei afla ce înseamnă „faza de platou” şi cum o poţi influenţa.
• vei obține regimul alimentar pe parcursul unei săptămâni
• vei primi tabele calorice.
• vei afla cum trebuie să combini alimentele pentru a obține scopul dorit în modelarea siluetei.
• vei primi recomandări privind corectarea erorilor din alimentație şi suplinirea organismului cu vitaminele și microelementele necesare.

Cei prezenţi la eveniment au avut ocazia să guste din alimentele vii oferite de compania „Fetescu X.”, care ştie cum să valorifice la maxim compoziţia nutriţională a unui produs.

_MG_8695

_MG_8737

Stela Babii Fetescu, directorul acestei companii, cunoscută cu numele Verdego, a povestit că bucatele sunt preparate preponderent din ingrediente de sezon și locale, achiziţionate de la producători bio. Compania livrează doritorilor prânzul la birou. “Verdego îţi propune meniuri compuse dintr-o salată nutriţional completă în care sunt adunate între 10 şi 15 produse vegetale preţioase, sos, pâiniţe din cereale germinate şi seminţe, un smoothie verde, meniul disponibil este postat zilnic pe pagina de Facebook Verdego.md”, ne-a spus Stale Babii.

 

_MG_8696 _MG_8705 _MG_8711 _MG_8712 _MG_8719
_MG_8723

Şi pentru că o femeie vrea să fie sănătoasă şi frumoasă, reprezentantul Compania Mary Kay, Victoria Hamcho, a oferit o lecţie de frumuseţe, dar şi câte un cadou doamnelor prezente la eveniment. 

1

Vă aşteptă luna viitoare la un alt seminar marca Unica Sport, unde se va vorbi despre cei mai importanţi ajutori în lupta cu kilogramele în plus.

Bruschete cu vinete
Articolul anterior
O moldoveancă face haine pentru gemenii Principelui Albert de Monaco!
Articolul următor
Alte articole interesante