Giulia Nahmany a slăbit considerabil, atunci când a renunţat la înfometare

Giulia Nahmany a avut o apariţie de senzaţie la recenta petrecere aniversare Harpers Bazaar. Vedeta a slabit considerabil şi şi-a afişat nouă siluetă purtând o vestimentaţie de efect realizată de un celebru designer israelian.

separator
Giulia-Nahmany-slabit

Giulia Nahmany a fost complimentată pentru forma fizică de excepţie. Deşi pare de necrezut, rezultatele dietei sale au început să apară cu adevărat în momentul când a renunţat să se infometeze şi a adoptat un regim alimentar echilibrat.

Giulia-Nahmany-Alexandru-Ciucu-Show1 Giulia-Nahmany Giulia-Nahmany (1)

“Am trei mese pe zi acum. Am renunţat la lactate. Nu mai beau nici cappucino. Am descoperit că îmi facea rău pentru că am intoleranţă la lactoză. Carne consum destul de rar, o dată la două săptămâni. Şi atunci prefer carne slabă, de pui sau vită. De asemenea somon la grătar, ciuperci, sparanghel, broccoli.

Am renunţat complet la băuturile carbogazoase şi consum mult ceai verde. În plus, am grijă să merg la sală de trei ori pe săptămână pentru că muşchii au nevoie de tonifiere.

Am ajuns la un echilibru şi rezultatele se văd pentru că nu este nimic forţat. Totul porneşte din creier. Când te simţi bine şi nu mergi la extreme, atunci funcţionează cu adevarat pe termen lung”, a declarat Giulia Nahmany.

Sursa

 

 

Vedete rusești gemeni
Articolul anterior
Vedete care fac cei mai mulţi bani, chiar şi post-mortem
Articolul următor
Alte articole interesante