Iată ce se întâmplă în organismul tău când mănânci mămăligă cu brânză

Mămăliguţa cu brânză este una din reţetele care ne reprezintă bucătăria tradiţională, apreciată de turiştii străini. Puţini dintre cei care consumă această mâncare s-au gândit la aportul ei caloric şi nutriţională.

separator
mamaliga_branza_smantana_maverick

Mămăliga cu brânză şi smântână este uşor de preparat, delicioasă, dar şi calorică.

  • Mămăliga conţine 150kcal/100g
  • Branza sărată: 370kcal/100g
  • Smantana: 300kcal/100g
  • Oul: 70 pe bucată

Chiar dacă alegem varianta cu brânză degresată, indicele glicemic este mare (porumbul este o sursă de carbohidraţi) generând o senzaţie de foame mai puternică şi poţi sfârşi mâncând în ziua respectivă chiar mai multe calorii decât dacă ai mânca brânză grasă şi smântână, dar cu o cantitate mai mica de mămăligă. Aşa că ai grijă ce mănânci după această masă tradiţională!

Dacă nu știi cum să te alimentezi corect, dacă îți dorești să slăbești sănătos, Unica Sport a creat Un Regim Personalizat acum disponibil și online. Accesează alimentatie.unicasport.md, completează formularul și respectă recomandările specialiștilor primite pe adresa ta de email. Cu siguranță, vei reuși să slăbești, chiar dacă ești departe de casă, ai copii mici sau nu ai timp să faci sport după metoda Unica.

Ia-ți Testarea nutriţională şi fiziologică online, slăbește sănătos cu Unica Sport!

Pentru a afla mai multe detalii, sună la numărul de telefon 069000682 sau scrie un email la adresa natalia.velicoglo@unicasport.md

Cum s-a filmat videoclipul ”Sub Pielea Mea”! Poze din culise
Articolul anterior
Ce a pățit Teo Trandafir? A apărut cu falca umflată la TV!
Articolul următor