Iată cum poţi fi minţit de către vânzător, când cumperi peşte din pieţele alimentare! Urmăreşte materialul video pentru a te convinge

 Nu sunt puţini cei care îşi fac cumpărăturile de la o piaţă alimentară, mergând cu încredere, fie că e vorba despre fructe, legume, produse lactate sau peşte. Doar că procedura de deservire a clienţilor în pieţele comerciale de consum, din câte se vede, poate să varieze foarte aspru de la caz la caz. O vânzătoare din piaţă cântăreşte peşte proaspăt, dar urmăriţi cu atenţie mişcările ei în video-ul de mai jos!

separator

Dacă priveşti aceste imagini, îţi dai seama că, de fapt, propriile cumpărături pot fi plătite adesea la un preţ incorect. De ce? Pentru că există şi vânzători pentru care lipsa de corectitudine nu pare să fie o problemă foarte gravă.

Această vânzătoare dintr-o piaţă alimentară aglomerată, profită de lipsa de vigilenţă a oamenilor şi înlocuieşte în mod intenţionat pungile cu peştele cumpărat cu altele, pe care le ţine la îndemână sub tejghea.

Fără îndoială, e uşor să îţi dai seama că probabil cantitatea de peşte din sacoşa schimbată este cu mult mai mică. Vânzătoarea reuşeşte să schimbe pungile cu peşte în mare grabă, aşa încât să nu poată fi observată.

Imaginile sugerează că ar trebui să fim mult mai atenţi în momentul în care mergem la cumpărături!

Motivul foarte trist pentru care un bebeluş nu mai voia să sugă la sânul drept al mamei!
Articolul anterior
Primeşte bani pentru a se plimba în jurul lumii. „Uneori nu ştiu unde mă voi trezi a doua zi”
Articolul următor
Alte articole interesante