Intoleranța la gluten și lactate se vede pe față

Nu este nicio noutate faptul că ceea ce mânânci, se vede pe fața ta și îți afectează nu doar tenul ci și pielea și starea de sănătate. Alimentele pe care le consumăm cel mai des sunt responsabile pentru aspectul uscat, acneic sau uleios al tenului nostru, deoarece ne modifică echilibrul hormonal. Cum arată tenul-vin, tenul-lactate și tenul-gluten?

separator
ten-468x246

Tenul-lactate

Pe măsură ce îmbătrânim, organismul își pierde funcția de a digera laptele, astfel apare intoleranța la lactoză și starea de inflamare în organism. De aici, avem ochii umflați, cearcăne, puncte albe pe bărbie, ten acneic.

Dacă bănuim că avem intoleranță la lactoză este bine să scoatem din dietă lactatele timp de  3 săptămâni, iar tenul ni se va curăța automat.

Tenul-vin

Consumul excesiv de alcool nu este bun pentru că dăunează ficatului, însă, chiar și consumul ocazional de alcool ne lasă urme adânci pe ten. Atunci când bei vin, obrajii încep să devină îmbujorați, deoarece, vinul dilatează vasele de sânge. În timp se poate forma rozaceea, o boală care se manifestă prin înroșirea feței. În plus, alcoolul îți usucă pielea, îți mărește porii.

Tenul-gluten

Glutenul include umflarea ochilor, obrajii roșii și imflamați, acnee, cearcăne. Glutenul este o proteină care se găsește în alimente făinoase. Foarte multă lume are boala celiacă, ceea ce se traduce prin intoleranță la gluten. Cel mai bine în acest caz este să consulți medicul, care îți va face niște teste să vadă dacă ai intoleranță la gluten.

Sursa

Poze cu rivala Xeniei Borodina! Lumea zice că arată mai bine decât vedeta!
Articolul anterior
Au vrut să fie chic, dar au dat-o în bară!
Articolul următor
Alte articole interesante