Învață să mănânci sănătos chiar și în restaurantele fast-food!

Deși știi ce înseamnă o alimentație sănătoasă, uneori faci excepție de la regulile prestabilite, din lipsa de timp sau pentru că prietenii te-au invitat la o petrecere într-un restaurant specific fast-food. Desigur fast-food-urile au gust bun, dar din păcate sunt ambalate în suficiente calorii, grăsimi și sare cât pentru o zi întreagă. Iar consumul regulat duce la o serie de probleme de sănătate.

separator
Învață să mănânci sănătos chiar și în restaurantele fast food!

Ce faci în acest caz? Găsirea unui meniu sănătos în restaurantele fast-food poate fi o provocare, dar există întotdeauna variante de salvare.

dieta-south-beach1 fast-food-sanatos-2 mananci-sanatos-fast-food

Învață să faci alegerea sănătoasă

  • imagesÎn primul rând optează pentru salate din legume proaspete fără sosuri din maioneză.
  • Acordă o atenție sporită meniului și evită alimentele prăjite, cum ar fi cartofii. În cazul cărnii optează pentru cea pregătită la grătar sau dacă nu ai de unde alege, elimină primul strat de pe ea.
  • Mănâncă foarte atent și mestecă alimentele lent, deoarece creierul are nevoie de timp pentru a-ți transmite senzația de sațietate.
  • Pentru că o masă medie de fast-food poate conține până la 1000 calorii, ia o porție mică și elimină sosurile.
  • De obicei, mâncarea fast-food are un conținut sporit de sare, așa că nu mai adăuga sare în mâncare.
  • 15231877-overweight-woman-eating-fast-foodȘi nu uita, acest meniul fast-food trebuie să fie o excepție nu o regulă de alimentație! Pentru că duce la obezitate, diabet, tensiune arterială și multe alte probleme de sănătate. Fii inteligentă și nu te lăsa tentată de gustul puternic și aroma devastatoare a chimicalelor!

Clipul care a strâns 3.500.000 afișări în timp record!
Articolul anterior
Îşi mituieşte copiii ca să mănânce sănătos
Articolul următor
Alte articole interesante