Mâncăruri pe care sa NU le comanzi la prima întâlnire

Dacă nu vrei să-ți transformi prima întâlnire într-un dezastru, ai mare grijă ce mâncare îți comanzi. E de preferat să eviți bucatele prea complicate, în caz contrar riști să faci o impresie proastă.

separator
Mâncăruri pe care sa NU le comanzi la prima întâlnire

Ce să comanzi: 

Ceea  ce-ți place. Nu trebuie să comanzi ceva doar ca să îți impresionezi partenerul, cu siguranță nu este momentul potrivit să încerci ceva nou din meniu. Dacă partenerul ajunge să te judece pentru ce mănânci, atunci nu trebuie să-ți mai bați capul cu el.

Ceva care să aibă un preț moderat. Încearcă să eviți cele mai scumpe preparate, dar nici nu trebuie să le alegi pe cele mai ieftine. Ești la o întâlnire în cele din urmă! Ar trebui să eviți salatele. Sunt greu de mâncat într-un mod elegant și fără să-ți rămână dressing pe buze.

intalnireCe să nu comanzi: 

Spaghetele. Ca să le mănânci, trebuie să știi tehnica de a le consuma corect cu lingura și furculița.  Însă riscul să-ți umpli fața cu sos sau să te pătezi pe haine rămâne destul de mare.

Coaste, aripioare sau orice altceva de acest fel. Mâncarea ce necesită mai mult de un servețel ca să poată fi mâncată, trebuie evitată.

Mâncarea foarte picantă, chiar dacă îți place foarte mult. Nu vrei să arăți cât de mult poți să transpiri chiar la prima întâlnire. Comandă ceva cu care să te poți descurca și care să nu-ți testeze limitele în aceste momente.

Ce să comanzi de băut 

Dacă de obicei la cină comanzi ceva de băut, atunci de ce să nu o faci și acum? Trebuie să te porți cât mai natural.

Bea ceea ce-ți place. Dacă îți place berea, vinul sau un anumit lichior, atunci asta comandă. Încearcă să nu comanzi nici ceva foarte scump, dar nici foarte ieftin. Oricum, să te gândești la câteva băuturi, în caz că te întreabă chelnerul ce preferințe ai.

prima_intalnireCe sa NU bei 

Shoturi! E de la sine înțeles de ce.

O combinație de băuturi, ca votca și energizant.  De ce? Pentru că te va face să pari că ai ceva rezistență și antrenament în materie de băuturi și nu asta vrei de fapt să arăți de la prima întâlnire.

Mai mult de 2 băuturi, dacă știi că a treia o să-ți pună capac. Aminteste-ți că trebuie să rămâi sub control și că ar fi bine să lași puțin mister la sfârșitul întâlnirii.

Sursa

Cristina Croitoru surprinsa de prieteni! (VIDEO)
Articolul anterior
Acceptă-te aşa cum eşti!
Articolul următor
Alte articole interesante