Meniu de Oscar. Vezi ce au pregătit bucătarii pentru vedete

Celebrul bucătar Wolfgang Puck s-a ocupat în acest an de meniul vedetelor la cel mai aşteptat eveniment al anului – acordarea Premiilor Oscar. Eşti curioasă să afli ce au avut celebrităţile în meniu, cu ce bunătăţi au fost răsfăţate?

separator
2

300 de bucătari şi 600 de chelneri au contribuit pentru meniul celor circa 1500 de invitaţi la eveniment. Cu siguranţă, meniul a fost unul luxos, pe măsura evenimentului.

3

 

La parter au fost servite cocktailuri exotice şi aperitive deosebite de la zeci de experţi culinari, specii variate de fructe de mare și, desigur… deserturi delicioase într-o gamă ameţitoare.

5 20 21 22
23
 
16

Meniul vedetelor a inclus tartare picante din ton în conuri cu susan, matzo, în formă de trofeu Oscar, acoperite cu somon afumat, cartofi la cuptor presuraţi cu caviar, celebra pizza Puck, homar cu bacon şi rosii pe brioșe, pizza cu legume şi sos de brânză, anghinare crocante cu dressing gremolata din citrice şi chili, păstârnac cu caponata și capere, platou de aperitive cu brânză de Gouda, nuci prăjite și ouă umplute cu crab, fructe de mare, precum sushi, crab, stridii, creveți, homar, midii, nigiri, deserturi variate din care nu au lipsit îngheţata fierbinte şi tradiţionalele acadele Oscar.

1 4 6 7 8
9 84th Annual Academy Awards - Food & Beverage Preview 12 13 14
17 18 19 34 35
36 37

alte Articole interesante