Mic dejunul sănătos al Elenei Băncilă!

Este una dintre mămicile care știe să le pună celor de acasă bucate sănătoase pe masă. Mai ales de când a devenit mămică, atenția jurnalistei privind obiceiurile sănătoase din familie a sporit. Nicole a împlinit recent două luni, iar tânăra mămică, chiar dacă nu și-a făcut un scop din a slăbi cu orice preț, se poate lăuda deja cu silueta de dinaintea sarcinii. Elena Băncilă ne-a dezvăluit ce face zilnic pentru a se menține în formă.

separator

Alimentele sănătoase sunt nelipsite din meniul jurnalistei.

,,Brâza proaspătă de vaci, iaurtul, laptele acru sunt produsele pe care le veți găsi oricând în frigiderul meu. De asemenea, fructele și legumele. Acum, de exemplu, consumăm vinete, ardei dulci și roșii de sezon, iarna consumăm varză, ridiche neagră, sveclă roșie, morcovi. De obicei, preparăm legumele al dente, la cuptor. Dacă și vinul este considerat un aliment sănătos, apoi să știți că aproape întotdeauna am o sticlă de rose sau roșu în frigider (zâmbește). E perfect în cantăți mici, ca antioxidant, pentru o cină sănătoasă”, ne dezvăluie Elena.

La micul dejun, cerealele, semințele și fructele uscate sunt vedetele familiei.

,,Fulgi de ovăz, cu nuci și tot felul de fructe uscate și o linguriță de miere, așa arată un mic dejun sănătos pe masa noastră. Dimineața pot lua și o cafea cu puțin zahăr, dar fără lapte”.

Elena își alăptează fetița, iar acesta este unul dintre secretele care o ajută să se mențină în formă. La nici trei luni după naștere, tânăra mămică poate îmbrăca orice ținută din garderobă. În plus, Elena face sport de trei ori pe săptămână.

,Nu mi-am făcut un scop din a slăbi garantat după naștere. Lucrurile se întâmplă de la sine, atât timp cât nu mănânc ,,pentru doi”, aleg alimente sănătoase în meniu, bogate în nutrienți, și scăzute în calorii, alăptez, fac mișcare și beau zilnic în jur de 2 litri de lichide. Am adăugat 10 kg în timpul sarcinii și cred că aproape le-am dat jos. Mănânc puțin, dar mai des. Așa a fost întotdeauna, de aceea, pentru mine a fost mereu destul de simplu să mă mențin în formă. Dar să știi că nu mă limitez la nimic. Gust din toate câte puțin”, mai spune tânăra mămică.

Elena se bucură din plin de clipele minunate ale maternității. Deocamdată, proaspăta mămică intenționează să petreacă cât mai mult timp cu Nicole. Totodată, jurnalista nu exclude revenirea pe micile ecrane, dacă micuța va mai crește și îi va permite mamei sale să lipsească de acasă câteva ore pe zi. Acum tot universul se învârte în jurul micii prințese din familie.

,,Din fericire, nopțile devin tot mai liniștite, iar zâmbetele tot mai dese. Curând, Nicole va împlini 3 luni. Nu este un copil pretențios. Odată ce fetița mea a devenit mai măricică, am început să lucrez și la proiectele personale, câte puțin. Încă nu am apelat la serviciul unei bone și nici nu o voi face în curând, cel puțin, până când puiul meu nu va împlini un an. Nu aș putea să o las cu niciun om străin, deocamdată. Cei care mă ajută acum sunt mama și soțul meu. Cel mai probabil voi reveni la TV din primăvară, dacă acest lucru va fi posibil, bineînțeles”, ne spune fericita mămică.

„ Mama, îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine” – a scris fiul Valeriei Bobocel pe contul său de Facebook
Articolul anterior
Interpretul celebrului hit ,,Everlasting Love” s-a stins din viață
Articolul următor
Alte articole interesante