Michelle Obama învaţă americanii cum să mănânce sănătos

Michelle Obama e o Prima doamnă foarte cool şi hip. Pe lângă faptul că a iniţiat mişcarea “Let’s Move“, campanie care vrea sa puna punct obezităţii la copiii din America, s-a apucat şi de grădinărit. Dar într-un mod deschis cum doar soţia preşedintelui S.U.A. o poate face. A inaugurat o grădină la Casa Albă întitulată “White House Kitchen Garden”, loc în care a plantat legume şi fructe în fiecare sezon.

separator

obama9obama10

obama5 obama6

obama3 obama8

Pentru că nu era suficient, a scris şi o carte pe tema aceasta, primul volum lansat de doamna Obama. Aici povesteşte despre îngrijirea grădinii, încurajează membrii comunităţii să investească timp şi pasiune în legumele şi fructele crescute de mâna lor, dar oferă şi reţete de sezon cu recolta proprie.

book_americangrown

Reţetele sunt făcute cu ajutorul bucătarului de la Casa Albă, nu poate Michelle să le ştie chiar pe toate. Cartea “American Grown” a fost bine primită de critici şi lăudată pentru documentarea grădinăritului în America de-a lungul vremii, dar şi pentru sfaturile cu adevarat practice şi utile.

obama1 obama4 obama7

 

Sursa

Antrenoarea care a ajuns de la Jocurile Olimpice la Unica Sport
Articolul anterior
Xenia Sobceak la 18 ani
Articolul următor
Alte articole interesante