Nescafe Gold te premiază cu lingouri de aur şi călătorii la Paris!

Savurează plăcerea unei ceşti de cafea naturală dimineaţa, ca să te trezeşti cu premii! Participă la promoția Nescafe Gold până pe 31 decembrie, expediază codul de pe eticheta promoțională și câștigă zilnic reîncărcări ale contului, săptămânal lingouri de aur, lunar călătorii la Paris pentru două persoane.

separator
card-modif

Trăiește la maxim cu Nescafe Gold!

Conţinutul de cafeină din cafea, intensifică capacitatea de concentrare în timpul zilei. Contrar diverselor mituri apărute, cafeaua este benefică pentru organism, dacă este consumată corect şi moderat. Adică dimineaţa şi în prima parte a zilei, nu mai mult de 2-3 căni pe zi.

Nescafe_Gold_doypack_new_design_mockup_140

Există cafea solubilă naturală?

Nescafe Gold este 100% cafea solubilă naturală. Se prepară din boabe de cafea, care sunt prăjite pentru a obţine un gust fin şi o aroma irezistibilă. Boabele sunt măcinate până capătă aspectul unei pulberi. După care, cafeaua măcinată este trecută printr-un jet de aer cald sau, după caz, un jet de aer rece, astfel încât apa este extrasă şi rămâne cafeaua solubilă cu o textură fină. Cafeaua solubilă conţine doar apă şi cafeaua extrasă din boabele de cafea, fiind 100% naturală!

nescafe-gold-glass100g

Lenuța Gheorghiță a comis cea mai gravă greșeală de stil!
Articolul anterior
Ce probleme dentare pot apărea în timpul sarcinii?
Articolul următor
Alte articole interesante