Nu consuma cafea în timpul menstruației! Iată de ce

Cea mai nouă concluzie a specialiștilor cu referire la legatura dintre consumul de cafea și durerile menstruale este francă: cu cât consumi mai multă cafea, cu atât durerile menstruale sunt mai intense.

separator
Fără titlu-1-Recovered

Și aici nu este vorba doar despre cafea ci de toate produsele care conțin cofeină. Cafeaua accentuează cramponarea, balonarea, durerile de sâni și durerile de cap. Cofeina accelerează bătăile inimii crescând astfel tensiunea arterială ceea ce duce la anxietate sau tulburări de somn și oboseală continuă.

Motivul pentru care să înlocuiești cafeaua cu multa apă? Ei bine, atunci când au loc schimbări hormonale în organismul tău sistemul imunitar devine mai sensibil, mai slab.

Și sânii suferă în perioada menstruației, durerile acestora putând fi augmentate de consumul ridicat de cafea ori băuturi cu cofeină. Țesutul mamar se inflamează în perioada menstruației, din cauza retenției de apă. Studiul care relevă toate aceste lucruri neștiute până acum aparține Jurnalului American de Epidemiologie. Potrivit studiului, femeile care consumă cafea în perioada menstruală sângerează mai puțin, ceea ce nu e un lucru fericit. Cofeina poate provoca serioase probleme în timpul menstruației, pornind de la îngreunarea circulației sângelui de la nivelul uterului.

Sursa

Zilele norocoase în iunie pentru fiecare zodie
Articolul anterior
Metodă ingenioasă, găsită de unele mămici pentru a alăpta bebeluşul în public!
Articolul următor
Alte articole interesante