O lecţie de nutriţie cu Galina Tomaş

În acest weekend UNICA Sport, Unica.md și Eumama.md au invitat mai multe femei la o lecție de nutriție susținută de Galina Tomaș, doctor în științe medicale și directorul general UNICA Sport.

separator
_mg_8448_converted_1

În cadrul evenimentului, participantele au aflat informații utile despre importanţa unei nutriţii echilibrate și a unui stil de viață sănătos.

img_8373

Iată câteva secrete pe care le poți urma și tu:
1. Numărul de mese zilnice – 5 (3 de bază şi 2 gustări).
2. Alimentaţia trebuie să fie normocalorică! Să conţină numai atâtea calorii cât sunt necesare organismului, în funcţie de ritmul de consum pentru fiecare vârstă, de efortul fizic şi intelectual depus.
3. Renunță la alimentele toxice precum: mezelurile, zahărul, cerealele periculoase, toate alimentele procesate, semipreparate, fast food, produsele de patiserie fabricate din materie primă de proastă calitate, cu adaos de E-uri.
4. Combină corect alimentele! NU cartofii cu friptură, NU paste cu carne şi NU produse de patiserie umplute cu carne.
5. Consumul de apă potabilă (nu minerală), cel puţin 2l/zi.
6. Integrarea mișcării în rutina zilnică!

img_8484

Surpriza zilei a fost din partea partenerilor Numis® med și Synevo care au venit cu daruri pentru participantele la lecția de nutriție.

img_8345

De asemenea, femeile au primit diplome de participare și vauchere de reducere la Testarea Nutrițională și Fiziologică, precum și la unele investigațiile în cadru Laboratorului Synevo.

_mg_8502_converted
 
6u6
 
img_8493

„Astăzi este ziua mea de naștere, se pare că mi-a purtat noroc la tombolă”, a spus una dintre participantele evenimentului.

„Kilogramele în plus mi-au dat și mie bătăi de cap, însă, doar cu ajutorul sportului și a alimentației sănătoase am reușit să revin la silueta mult dorită. Iar această lecție reprezintă un plus de informație pe care cu siguranță o voi aplica în practică.”, a menționat o altă femei participantă la eveniment.

Dacă doreşti şi tu să participi la o lecţie de nutriţie, programează-te la numărul de telefon 069000682.

Valentina Cojocaru soacră mare pentru a doua oară!
Articolul anterior
Angelina Jolie: ”Mă simt foarte bine după ce am intrat la menopauză”
Articolul următor
Alte articole interesante