Produsele fast-food distrug ficatul ca și hepatita

Consumatorii înrăiți de fast-food, timp de o lună, afectează funcția ficatului în aceeași măsură ca și hepatita.  Cele mai periculoase alimente  din această categorie sunt cartofii prăjiți.  La ceste concluzii a ajuns dr. Ordo, producătorul unei emisiuni televizate americane, informează Globalscience.

separator
Patronate--Taxa-pe-fast-food-si-pe-bere-va-genera-doar-cresterea-preturilor

”Știm că gustul bun al cartofilor prăjiți este folosirea unei cantități mari de sare, puțini însă, știu că se mai pune și zahăr în ei. Pentru ce? Astfel cartofii obțin o crustă aurie și devin apetisanți. Trebuie să menționăm că ceapa și ficatul prăjit au aceleași efecte nocive asupra ficatului. Cantitatea mare de grăsimi saturate, contribuie la dezvoltarea celulelor grase în acest organ”, a subliniat dr. Ordo.

ficat-cu-ciroza-si-normal

Potrivit expertului modificările enzimelor hepatice obținute în urma consumului regulat de alimente tip fast-food sunt comparative cu cele ale acțiunii hepatitei, care în final duc la distrugerea completă.

8 bărbați celebri de la Hollywood care au apelat la operații estetice!
Articolul anterior
Tu ai „gena grăsimii”? Cercetătorii au descoperit-o
Articolul următor
Alte articole interesante