Programul evenimentului „Vegan Show” 2016. Ce surprize ți-au pregătit organizatorii?

Duminică, 27 martie, la MoldExpo va avea loc o nouă ediție a târgului de post „Vegan Show” 2016. Târgul va pune accent pe stilul sănătos de viață, produsele eco, vegane și de post.

separator

12743824_496248943917227_8856965946768604882_n_0_0

Programul evenimentului:

  • Târg Gastronomic. Produse agro-alimentare vegane și de post, apă, reţete, articole pentru bucătărie și artizanat.
  • Cafe Vegan Mobile. Bucate vegane și raw: salate verzi, supe, sosuri-pesto, paste de legume, rolls, deserturi, cocktailuri fără alcool, sucuri-fresh, ceai, cafea, tort. Bucate tradiționale de post: sărmăluțe, colțunași, fasole, plăcințele, murături.
  • Teatru Gastronomic ”VEGAN Master Class”. Degustări de bucate vegane și de post pregătite de către bucătari celebri.
  • Divertisment Educativ. Tribuna Sănătății – ateliere de informație pe teme de nutriție și sănătate. Activități și jocuri pentru copii. Tombola ”Coșul de Post”.
  • Regiunea Stil de Viață. Zumba pentru copii, zumba pentru adulți, Yoga, Pilates, aromaterapie, masaj.
  • Concursul Polonicul de Aur. Prezentare, jurizare și premiere a celor mai bune ceaiuri de casă. „Polonicul de Aur” este un concurs național de excelență în gastronomia artizanală și se află la ediția a treia.

targ_gastronomic

Tribuna Sănătății Program Preliminar:

11:30 | „Ce este sănătatea pentru mine? Ce este Platforma E-Sanatate?” – Angela Soltan
12:30 | “Alimentatia copilului sănătos și a copilului bolnav” – Ala Jivalcovschi, pediatru nutritionist
13:30 | “Pofta de mâncare la copii” – Oxana Turcu, pediatru/psiholog
14:30 | “Ce înseamnă produse 100% vegane ” – Tamara Schiopu, Nutriționist
15:30 | “Rolul apei pentru sănătate” – Olesea Cozmic

Teatru Gastronomic Program Preliminar:

12:00 | „Bucate din produse fără gluten” – Tamara Șchiopu, Nutriționist, EtnoGastronomica
13:00 | “Deserturi raw-vegane” – Lucia Gavriliță, Sănătatea-n Verde Viu
14:00 | “Bucate pentru musafiri, în Postul Mare” – Petru Scaletchi, Bucătarul diplomat
15:00 | “Copturi vegane și de post” – Bucătar profesionist
16:00 | “Meniuri de post, nutritive și delicioase” – Corina Dascălu, Nutriționist, Detox Delivery

Reține:

Data: 27 martie, 2015
Locația: CIE „Moldexpo”
Adresa: str. Ghioceilor, 1

Mai multe detalii despre eveniment AICI.

Clătite clasice
Articolul anterior
Fiul lui Nae-Simion Pleșca, petrecut pe ultimul drum!
Articolul următor
Alte articole interesante