Prezentatoarea Tv, Teo Trandafir, a slăbit spectaculos după ce şi-a făcut o operaţiea de micşorare a stomacului, dar este atentă şi la ce mănâncă pentru a nu adăuga în kilograme.
Iată ce mănâncă timp de o săptămână Teo Trandafir
LUNI
Mic dejun: Un ceai, o omletă dintr-un ou şi o felie de şuncă presată, o felie de pâine, o portocală.
Prânz: 150 g de carne de vită la grătar, salată de crudităţi.
Cină: 100 g peşte la cuptor, un ceai de tei şi un măr.
MARŢI
Mic dejun: Un ou fiert, un ceai verde şi o felie de pâine de secară.
Prânz: Piept de pui la grătar, un iaurt degresat, un măr.
Cină: Fasole verde fiartă, o portocală şi un ceai de lămâie.
MIERCURI
Mic dejun: O cafea, o felie de pâine şi 100 g de şuncă presată.
Prânz: Peşte la grătar cu lămâie, o banană.
Cină: Salată de crudităţi cu piept de pui, un ceai de fructe, un kiwi.
JOI
Mic dejun: Un bol cu fulgi de porumb şi un pahar de lapte, un măr.
Prânz: 150 g filé de somon, o felie de pâine de secară, o portocală.
Cină: O salată de sezon, o portocală şi un ceai de tei.
VINERI, SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ
Se repetă meniul de luni, marţi şi miercuri.
Eficienţă: Slăbeşti 3 kg în două săptămâni.