Regina Naturii lansează prima locație online cu miere de albine pură, cu livrare direct la ușă pe tot teritoriul Țării

Regina Naturii – cel mai mare exportator de miere naturală din R.Moldova, lanseaza prima locatie online cu miere de albine pură, pentru consumătorii autohtoni, cu livrare direct la ușă pe tot teritoriul Țării.

separator

De ce să alegi „Regina Naturii”?

Principalul motiv care te-ar determina să alegi produsele Regina Naturii, este faptul că mierea produsă este totalmente naturală și pură,fără adaosuri chimice, astfel își păstrează toate beneficiile. Fapt confirmat și cu trofeul de aur la capitolul- CALITATE în concursul international “London Honey Awards” din Marea Britanie. Mierea Regina Naturii este testată în laboratoarele acreditate din Germania si Romania- așa că poți fi sigur că vei primi un produs de calitate superioară.

Al doilea motiv este că ai la dispoziție o vastă gamă de produse apicole – miere naturală polifloră, de lavandă, de hrișcă, de floarea-soarelui, de mai, de tei, de coriandru, de salvie, de salcâm. În diverse ambalaje-dozatoare, ambalaje family pack, miere porționată pentru ceai și cafea, borcane de 380g și 880g, precum și accesorii, daruri personalizate numai bune de oferit celor care adoră și utilizează zilnic mierea.

În plus, acum poți comanda mierea online direct din magazinul nostru apicol www.reginanaturii.md
Tot ce trebuie să faci, este să alegi produsul dorit, să-l adaugi în coș și să confirmi comanda- care în cel mai scurt timp va fi livrată cu grijă direct la domiciliu, astfel încât să te bucuri fără întârziere de mierea delicioasă marca Regina Naturii.

Pentru a facilita procedura am inclus și posibilitatea de a plăti online direct de pe cardul Tău bancar.

Comandă online și beneficiază de reducere!

Cu prilejul lansării magazinului apicol specializat pe platforma online, Regina Naturii SRL, oferă fiecărui cumpărător 15% reducere la miere polifloră.
Magazinul online „Regina Naturii” îți oferă o gamă vastă de miere, în care să găsești deliciul tău favorit și să te bucuri pe deplin de sănătatea dăruită de albinuțele harnice.

 

Circa 20 de tone de prune moldovenești au ajuns în Italia. Importatorul italian, mulțumit de calitatea fructelor
Articolul anterior
Maestrul Nicolae Botgros pune capăt zvonurilor despre viața sa privată: ,,Nu a existat o separare de soția mea, Lidia Bejenaru”
Articolul următor