Secretele de frumuseţe ale actriţei Audrey Hepburn! Vezi ce o făcea să se menţină tânără

Fiul actriţei, Luca Dotti, a dezvăluit recent mai multe secrete din viaţa mamei sale. Se pare că frumuseţea efervescentă şi chipul iradiant, cu care a strălucit în rolurile sale, Audrey Hepburn le-a alimentat din interior. Actriţa era foarte intresată în a duce un mod viaţă sănătos, potrivit fiului său.

separator

Collage

Cu ocazia lansării unei cărţi de bucate proprii Audrey at Home, Luca Dotti povesteşte în cadrul unui interviu şi despre calităţile actriţei, făcând totodată publice câteva poze cu aceasta. Fiul său o descrie ca fiind un om bun la suflet, optimist, o persoană foarte sinceră şi deschisă.

Collage2Deşi cancerul apendicular pe care l-a suferit la vârsta de 63 de ani i-a fost fatal, Audrey Hepburn a fost mereu o persoană  pasionată de obicieiuri sănătoase, spune Luca. ,,Ea nu era obsedată de creşterea muşchilor,  de tehnici de meditaţie sau alimente pure. Mai degrabă, ea ducea un mod de viață sănătos, pentru că acest lucru o făcea fericită’’, povesteşte fiul actriţei.

Hidratarea este cheia

„Ea insista atât de mult ca cei din jurul său să bea apă cu regularitate. Ea folosea apa şi consuma o mulţime de legume în acelaşi timp’’.

Prepara şi consuma bucate în funcţie de sezon

„Mereu era în căutarea legumelor de sezon disponibile la piața noastră mică din Elveția. Audrey avea o viziune foarte sănătoasă cu privire la simţurile sale şi nicioadă nu i-a fost frică de îmbătrânire. Desigur, îşi făcea griji pentru că îi apăreau unele riduri sau fire albe, însă îşi adora anii, vârsta’’.

c1641360-b5f9-0131-7efb-1257ecb82302

Avea zile de ,,detox”

,,În zilele de detoxifiere, îi plăcea să consume doar fructe, legume, iaurt şi apă. Când se întorcea din călătoriile din Africa și era epuizată, asta făcea’’, dezvăluie Luca.

Nu era vegetariană, însă mânca carne în doze mici

„Mama mea nu a fost o vegetariană, ea consuma carne, dar foarte puțin, în doze mici. Îmi amintesc odată, casa noastră fiind la curte, despre ideea de a creşte pui și iepuri. Și mama s-a uitat la mine, asta e o idee bună, dar cine o să-i sacrifice? Așa că, am crescut cartofi în loc. Ea consuma 80 la sută în meniu fructe și legume”, spune Luca Dotti.

(Audrey, acasă în Elveția, cu un prieten apropiat)62d262016bc13c0b6ddca5bca00ce680

Aprecia lucrurile simple

,,Reţeta sa preferată erau pastele cu sos de tomate. Consuma asta mai ales când venea din călătorii, poate cu puţin morcov în sos de tomate’’.

(Audrey la pescuit cu un prieten de familie)

887da8b5511d28c43af1993d72058720

Pofta de viaţă a menţinut-o tânără

„Ea avea mai mult decât o viziune pozitivă asupra lucrurilor. Era înzestrată cu puţină naivitate, de fată tânără. De fiecare dată când descoperea ceva nou, manifesta nişte emoţii de copil. Niciodată nu îşi făcea griji pentru sine, fiind mai mult preocupată din cauza altora, din cauza noastra, a copiilor. Era o fire extrem de optimistă, ce trăia clipa. Chiar şi atunci când s-a îmbolnăvit şi stătea ţintuită la pat, spunea: Oh, când am să mă fac bine, trebuie să mergem în Australia! E atât de frumos acolo.”

Adora cartofii

,,Cartofii erau pâinea și untul ei. Uneori uităm, însă ea era olandeză, astfel încât cartofii au fost mare parte din dieta ei. Și tatăl ei era irlandez.’’

Nu a permis niciodată să-i ajungă faima la cap

,,Când mama s-a mutat la casa din Elveția, într-un sătuc, foarte mic, toată lumea se aștepta ca ea să coboare dintr-un Rolls-Royce sau Mercedes. Mama a avut o viață mai mult decât o istorie, o viaţă plină. Nu am văzut sentimente de regret în ochii ei’’, dezvăluie fiul actriţei.

(actriţa Audrey Hepburn la înot)06320014224ba9a6e4ac00728d94384e

1231231875_kinopoisk_ru-audrey-hepburn-499290_thumb5

5 motive ascunse care îţi provoacă poftă intensă de dulce
Articolul anterior
Tatiana Vornicescu e omagiată. Ce surpriză i-au făcut colegii de breaslă!
Articolul următor
Alte articole interesante