Secretele sănătoase din bucătăria Corneliei Ștefăneț

Adoptarea regulilor sănătoase de nutriție a devenit un obicei ,,la modă” în rândul vedetelor internaționale, de mai mulți ani. Să știi să te alimentezi corect, să alegi în meniu alimente sănătoase pentru tine și familia ta a devenit, între timp, un fenomen ce ține de o înaltă educație alimentară, acest lucru presupune să fii o persoană informată care are grijă să ducă un mod sănătos de viață.

separator

Am fost curioși să află ce alimente se regăsesc în meniul vedetelor de acasă și am aflat că multe dintre acestea sunt fidele regulilor nutriției sănătoase din necesitatea de a-și menține corpul în formă, a-l ajuta să funcționeze corespunzător și a avea grijă de sănătatea celor din jur.

Familia Corneliei Ștefăneț mănâncă sănătos de la prima oră a zilei. Ce alimente nu lipsesc de pe masă?

,,Legumele și fructele sunt nelipsite din cămară, de asemenea carnea, iaurtul și ouăle. La micul dejun preferăm tartele din ouă și legume. În general, consumăm multe verdețuri: rucola, mărar, pătrunjel, conopidă, ceapă roșie, usturoiul la gătit, ardeii kapia, folosim avocado în salate”, ne dezvăluie interpreta.

,,Acum am și dovleac în casă, o sursă importantă de vitamina A care se știe că întinerește pielea și îmbunătățește imunitatea. Pupla de dovleac o coc în rolă cu unt și scorțișoară. Dintre fructe, pomelo este preferatul familiei noastre, însă mereu am în casă mere de producție autohtonă. Alexandra adoră foarte tare fructele și legumele. Consumăm mai puțin pește, deși ne-am dori să îl avem în meniu mai des.

Părerea mea este că în magazinele din Capitală se vinde pește de slabă calitate, de aceea mi-e frică să-l consum și să-l servesc familiei mele”.

Tu ce alimente alegi în meniu?

 

Totul despre endoscopie
Articolul anterior
De ce nu trebuie să ajutați copilul să-și facă temele pentru acasă
Articolul următor
Alte articole interesante