Slăbeşte fără a lipsi organismul de nutrienţi

Pe timpul iernii (şi nu numai) este important să te bazezi pe nutrienţi şi nu pe alimente dietetice! Pentru multe persoane, respectarea unei diete reprezintă privarea organismului de alimente gustoase, ştirbind astfel din sănătate.

separator
4-trucuri-care-te-ajuta-sa-slabesti-mancand-intre-mese

Ce mâncăm iarna?
• În perioada rece a anului, 25% din regimul zilnic e bine să fie bazat pe alimente bogate în proteine, dar fără grăsimi, cum ar fi carnea de pui, curcan, peşte, fructe de mare şi ouă.
• Desigur, cea mai mare parte din alimentaţie trebuie să o constituie fructele şi legumele – 50%. Acestea au efect antioxidant şi ne acoperă necesarul de vitamine şi minerale.
• La fel de importante sunt oleaginoasele: nucile, alunele, migdalele, seminţele şi cerealele: orezul brun, mei, hrişca, ovăzul, orzul. Aceste produse se consumă în proporţie de 25% din alimentaţia zilnică.
• Nu uita să bei suficiente lichide chiar dacă este iarna. În cazul unui deficit de lichide, organismul este tentat sa stocheze apa. Aceasta retenţie de lichid este direct proporţională cu greutatea în exces. Prin creşterea consumului de lichide se produce o eliminare a toxinelor, care îi transmite organismului că retenţia de apă nu mai este necesară.

Mâncăm ca de obicei, dar ne îngrăşăm
De la vârsta de 20 de ani, rata de ardere a metabolismului scade cu 10% după fiecare deceniu, motiv pentru care, deşi regimul alimentar nu se schimbă, se observă o creştere în greutate față de perioada pubertăţii. De aceea, odată cu înaintarea în vârstă este bine să fii atentă la cât mănânci, ce mănânci şi cum ajuţi organismul să-şi păstreze cât mai mult timp formele.

cura-de-slabire-balerina-700984

Ritualul matinal de slăbit
După trezire este recomandat să bei apă, iar în scop de detoxifiere poţi apela la Cafe Vert – un produs din extracte bio de plante.
Cafea verde agent activ (GCA) participă la diminuarea celulelor grase. Țesutul adipos din corp este transformat în energie, ajutând astfel la eliminarea lor într-o modalitate sănătoasă. În plus, ajută la eliminarea toxinelor din organism, creştere rata metabolică şi scade pofta de mâncare.

2-300x253

Produsul Cafe vert de la laboratorul francez Les 3Chenes mai conţine:

Extract de păpădie
3CH-BIO-MINCEUR-COMP-3DAre o importantă acţiune diuretică, sporind eliminarea toxinelor din corp şi, în felul acesta, ajută indirect la tratarea şi vindecarea unor boli de piele, a gutei şi reumatismului, aterosclerozei. Păpădia detoxifică ficatul şi rinichii. Datorită conţinutului bogat în vitamine A, B, C şi D, săruri minerale şi flavonoizi se recomandă ca un bun antioxidant.

Ulei volatil din portocale dulci
Crează sentimentul de fericire şi de căldură, în timp ce calmează problemele digestive de natură nervoasă, elimină toxinele şi stimulează sistemul limfatic, sprijină formarea de colagen la nivelul pielii.

logo-3ch-labo_18_6_2012_5_6Ulei esenţial de Geraniu
Benefic în cazul constipaţiei, arsurilor la stomac, gastro-enteritelor, diareei.

Şi nu uita, dacă îţi doreşti să slăbeşti, fă mişcare cu orice ocazie!

Vlad Filat și Angela Gonța s-au cununat!
Articolul anterior
Aura: Despre cât de greu le-a adus pe lume pe Lori și Beti!
Articolul următor
Alte articole interesante