Șocant! Acest video arată cum sunt fabricate, de fapt, batoanele din ,,crab”! Mai mănânci?

Printre cele mai toxice și procesate produse din lume se regăsesc și batoanele din ,,crab”, numite și surimi, crab sticks. Deşi este un produs cunosct sub această denumire, ,,batoanele de crabi” nu au absolut nicio legătură cu crabul. Ba, mai mult, nici măcar cu peştele de orice natură în unele situaţii. Acestea doar imită carnea de crab, rac.

separator

Surimi sau batoanele de crabi sunt un produs hiperprocesat – o pastă produsă din resturi de peşte, de obicei din soiuri mai ieftine, adesea cu forme şi culori ce imită carnea de crab, homar sau alte crustacee și care de obicei se găsește sub formă de batoane.

Pasta obținută este neapărat îmbibată cu zeci de chimicale și amestecată cu diverse substanţe care să-i dea miros artificial de crabi, culoare, consistență, pentru a putea fi modelată în forme de picioare, batoane de crab ori alte fructe de mare, precum calmar etc. Este absolut important pentru producători ca pasta fabricată să aibă proprietăţi ,,excelente” de gelificare, astfel încât să poată căpăta diferite forme.

Conținutul de pește din surimi este, în cel mai bun caz, de aproximativ 40%, restul fiind apă, amidon, gelatină, prafuri de deshidratare, sare, aromă artificială de crab, coloranți, agenți de îngroșare,  agent de gelificare (posibil caragenan), stabilizatori (posibil sorbitol, polifosfați).

Acest video arată, o dată în plus, cum sunt fabricate de fapt ,,batoanele de crabi”, surimi și altele. O altă modalitate nu există! Vizionează materialul video de mai jos și convinge-te, referitor la calitățile dubioase ale acestui produs, hiperprocesat, toxic și plin de chimicale, ce ar trebui, categoric, exclus din cadrul unei diete sănătoase!

Fabrica „Bucuria” va fi renovată. Uite cum va arăta!
Articolul anterior
Brandurile DIN INIMĂ au acum doi noi ambasadori. Ţinutele vestimentare moldoveneşti, apreciate de diplomaţii externi
Articolul următor
Alte articole interesante