Usturoiul importat din China este toxic! Iată cum îl identifici

Mulţi dintre cumpărători nu au de unde să cunoască provenienţa usturoiului pe care îl achiziţionează din comerţ. Adevărul este că usturoiul poate fi importat din China, acolo unde producătorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera creșterea legumelor și fructelor pe care le cultivă, scrie healthyfoodhouse.com.

separator

imagesssPrin alte toxine, aceștia utilizează parathion și phorat, care au un efect devastator asupra corpului. Pentru a evita consumul acestor vegetale nocive, trebue să ştii cum să deosebeşti usturoiul autohton de cel toxic, produs în China.

Usturoiul chinezesc este mai ușor și mai puțin bombat, iar cel autohton este mai gustos și are un miros mai puternic decât cel produs în China.

În plus, producătorii chinezi îndepărtează rădăcinile și cotorul usturiului pentru a reduce din greutatea produsului şi a economisi la transportarea acestuia.

China_China_garlic201012131345218

sursa

Cele mai ciudate boli din lume! Ce trebuie să faci pentru a sta departe de ele
Articolul anterior
Au ieşit să alerge în parc, însă li s-a întâmplat un lucru îngrozitor!
Articolul următor
Alte articole interesante