Vezi aceste imagini şi vei renunţa la dulce

Annabel de Vetten este o tânără din Marea Britanie care face vrăji în bucătărie. Ea face nişte torturi neobişnuite şi incredibil de realiste. Ce-i drept, multe din ele s-ar putea să te sperie în loc să-ţi facă poftă. Poate aşa am renunţa la dulciuri. Ar fi o idee foarte bună pentru a face campanii împotriva consumului produselor care conţin zahăr.

separator
torturi-pentru-halloween-cum-arata-cele-mai-infricosatoare-dulciuri-din-lume_1

Deoarece zahărul ucide anual peste 35 de milioane de oameni, conform datelor statistice mondiale. Oamenii de ştiinţă asociază zahărul cu alcoolul şi ţigările. Prezent nu doar în dulciuri, ci şi în alimente procesate, precum supe sau sosuri, zahărul rafinat este foarte periculos pentru organism. Fructoza din compoziţie este absorbită de ficat şi dezechilibrează funcţiile hepatice şi favorizează apariţia diabetului de tip II. Nivelul mare de zahăr din fluxul sangvin forţează pancreasul să secrete tot mai multă insulină. Însă, în timp, pancreasul oboseşte, iar hormonul secretat – insulina – nu reuşeşte să controleze cantitatea de zahăr din sânge pentru că celulele organismului devin tot mai rezistente la acţiunea lui. Prin urmare, nivelul de zahăr din sânge nu mai poate fi ţinut în frâu prin funcţiile organismului.

Vezi câteva poze cu torturile realizate de Annabel care par potrivite doar pentru Halloween:

torturi-pentru-halloween-cum-arata-cele-mai-infricosatoare-dulciuri-din-lume torturi-pentru-halloween-cum-arata-cele-mai-infricosatoare-dulciuri-din-lume_2 torturi-pentru-halloween-cum-arata-cele-mai-infricosatoare-dulciuri-din-lume_3 torturi-pentru-halloween-cum-arata-cele-mai-infricosatoare-dulciuri-din-lume_4 torturi-pentru-halloween-cum-arata-cele-mai-infricosatoare-dulciuri-din-lume_5
torturi-pentru-halloween-cum-arata-cele-mai-infricosatoare-dulciuri-din-lume_6 torturi-pentru-halloween-cum-arata-cele-mai-infricosatoare-dulciuri-din-lume_7 torturi-pentru-halloween-cum-arata-cele-mai-infricosatoare-dulciuri-din-lume_8 torturi-pentru-halloween-cum-arata-cele-mai-infricosatoare-dulciuri-din-lume_9 torturi-pentru-halloween-cum-arata-cele-mai-infricosatoare-dulciuri-din-lume_10
torturi-pentru-halloween-cum-arata-cele-mai-infricosatoare-dulciuri-din-lume_13 torturi-pentru-halloween-cum-arata-cele-mai-infricosatoare-dulciuri-din-lume_18 torturi-pentru-halloween-cum-arata-cele-mai-infricosatoare-dulciuri-din-lume_19

Sursa

ANSA retrage un lot de ouă din cauza unei bacterii. Consumatorii pot returna produsul

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a unui lot de ouă de găină. Cauza retragerii este depistarea prezenței Salmonella în fecalele găinilor ouătoare. 

ANSA a anunțat retragerea unui lot de ouă de găină din rețeaua de comerț. Persoanele care au procurat aceste ouă le pot returna

Lotul de ouă sunt de producție SRL „Aviton Agro” , codul 3MD TR 027, iar perioada de expirare este de la 18 octombrie 2022 până la 29 octombrie 2022.

Persoanele care au achiziționat produse din lotul dat sunt rugate să se abțină de a le consuma și sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate. 

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii care comercializează produse neconforme sunt responsabili de retragerea acestora de pe piață și cooperează cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor prezentate de un produs alimentar introdus pe piață.  

Pentru informații suplimentare, ANSA îndeamnă oamenii să contacteze administrația SRL „Aviton Agro”, la numărul de telefon +373 029 147 895. 

3 diete dovedite științific. Care sunt regimurile alimentare care chiar funcționează

Deși așteaptă rezultate uimitoare, multe persoane ajung să fie dezamăgite la finalul unei curei de slăbire. Unele diete au la bază date științifice, altele mai mult promisiuni. Important este să și găsiți dieta care să vi se potrivească. Nutriționiștii nu recomandă pierderea bruscă în greutate, cu diete severe, ci mai degrabă adoptarea unei stil alimentar sănătos, care să dea rezultate pe termen lung.

Iată 3 diete sănătoase și eficiente, care au fost dovedite științific:

1. DIETA LOW CARB

Dieta cu conținut scăzut de carbohidrați este perfectă pentru persoanele care au nevoie să slăbească și care au probleme de sănătate. Este flexibilă, permițându-vă să vă ajustați aportul de carbohidrați în funcție de obiectivele impuse. Această dietă este bogată în legume, carne, pește, ouă, fructe, nuci și grăsimi, dar săracă în amidon, zaharuri și alimente procesate.

2. DIETA MEDITERANEANĂ

Dieta mediteraneană este o dietă pe care mulți nutritioniști o laudă, fiind extrem de apreciată. S-a dovedit că ajută la slăbit, dar e benefică și pentru santate. Dieta mediteraneană a fost bine studiată și e deosebit de eficientă pentru prevenirea bolilor de inimă.
Aceasta se bazează pe alimentele care erau consumate în mod obișnuit în regiunea mediteraneană în secolul al XX-lea și mai devreme.

Ca atare, include o mulțime de legume, fructe, pește, carne de pasăre, cereale integrale, leguminoase, produse lactate și ulei de măsline extravirgin.

3. DIETA PALEO

În prezent, este dieta Paleo este cea mai populară dietă din lume. Aceasta presupune să mănânci multe alimente neprelucrate – practic să te hrănești așa cum o făceau strămoșii nostri cu sute de ani în urmă.

sursa: www.digi-life.tv

ANSA a identificat circa 23.000 kg de arahide contaminate cu dăunători

Inspectorii Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) din cadrul Postului de Inspecție la frontieră Leușeni au identificat un lot de arahide, în cantitate de 22.940 kg, care nu corespunde cerințelor fitosanitare.

ANSA a identificat circa 23.000 kg de arahide contaminate cu dăunători

În urma desfășurării controlului s-a depistat că lotul este contaminat cu dăunători în stare vie (Oryzaephilus surinamensis).

Astfel, ANSA a întocmit actul de retur și a interzis intrarea lotului pe teritoriul Republicii Moldova.

Anda Adam s-a ras pe cap!
Articolul anterior
Avantajele și dezavantajele sexului de o noapte
Articolul următor