Vrei să slăbești sănătos? Programează-te la o consultație la medicul nutriționist Galina Tomaș

Scăderea în greutate şi păstrarea în limite normale a masei corporale este poate cel mai important aspect de care trebuie să ţinem cont pe parcursul existenţei noastre. Nu de altfel, dar greutatea normală a fizicului este cheia succesului în viaţă şi miza pentru un corp sănătos şi frumos. Şi pentru ca efortul de slăbire şi stilul tău de viaţă sănătos să fie unul corect, progresiv şi eficient, Cabinetul de Nutriţie – Galina Tomaş te aşteaptă să te programezi la o consultaţie.

separator

15175523_1795169824056575_542758404_n

De astăzi, este mult mai uşor să scapi de kilogramele în plus, să obţii un corp sănătos şi să te bucuri la maxim de rezultatele dobândite, graţie Cabinetului de Nutriţie – Galina Tomaş.

Cabinetului de Nutriţie a fost deschis în acest scop şi este pregătit să îţi ofere consultaţii în materie de slăbit, recomandări și sfaturi privind măsurile de prevenţie a unor boli şi principii de nutriţie corectă, stil de viaţă sănătos și menţinerea greutăţii dobândite pe termen lung.

De ce este important să apelezi la serviciile unui specialist nutriţionist dacă vrei să obţii o greutate sănătoasă a corpului?

Trebuie să ştii că excesul ponderal, indiferent de gradul acestuia, numărul kilogramelor în plus, şi obezitatea, este o problemă de sănătate, o anomalie, o tulburare metabolică, care, din păcate, asociază alte afecţiuni medicale concomitente. Din acest motiv, problema surplusului în greutate trebuie abordată, evaluată şi rezolvată de către un specialist în domeniu, având studii medicale specializate, aşa precum oricare altă boală somatică este tratată de către un medic specialist de profil.

Medicul nutriţionist te ajută:

  • să slăbeşti corect, fără a pune în pericol sănătatea;
  • să obţii rezultate bune, pe termen lung;
  • să renunţi la obiceiurile vechi, dăunătoare, în schimbul unui stil de viaţă sănătos;
  • să adopţi un regim alimentar corect, benefic organismului;
  • să scapi de problemele medicale concomitente şi să îţi fortifici sănătatea;
  • să îmbunătăţeşti calitatea vieţii;
  • să te bucuri de o viaţă lungă.

De ce ţii dietă dar nu reuşeşti să dai jos niciun kilogram? De ce te îngraşi mai mult în loc să slăbeşti? De ce ai revenit rapid la greutatea iniţială după ce ai scăpat de mai multe kilograme în plus? – sunt cele mai frecvente situaţii cu care se confruntă persoanele care doresc să scape de surplusul de grăsime şi toate acestea au un singur răspuns – pentru că procesul de slăbire nu a fost unul abordat corect şi corespunzător!

Deşi, la prima vedere, slăbitul pare un lucru uşor de înfăptuit de unul singur, experienţa practică arată că nu este la fel întotdeauna, iar pentru a slăbi corect şi a obţine rezultatele mult dorite este absolut necesar să ai o abordare inteligentă şi să te prezinţi la consultaţia medicului nutriţionist pentru evaluare şi stabilirea de comun acord a tacticilor adecvate în managementul scăderii în greutate.

Multe persoane nu reuşesc să slăbească corespunzător, pentru că nu cunosc paşii pe care ar trebui de fapt să-i facă şi nu aleg corect modalitatea care să le dea rezultate în procesul de slăbire

Regimul de slăbire necesită aplicarea unor anumite reguli, concepute în mod special de către specialişti, şi care trebuie respectate pentru a da rezultate eficiente.

Specialistul efectuează iniţial un examen medical complex, stabileşte indicatorii antropometrici şi gradul excesului ponderal, identifică particularităţile individuale de metabolism şi de constituţie ale corpului, prezenţa maladiilor asociate, după care, în functie de rezultatele examinării, face anumite recomandări de slăbit, în funcţie de caracteristicile persoanei supraponderale.

Deoarece slăbitul implică solicitări funcţionale cardiorespiratorii, neuro-endocrine, metabolice, psihice, musculare, nutriţionistul este cel care ghidează pas cu pas procesul de slăbire, face recomandările de rigoare pentru a slăbi corect şi sănătos, adaptând regimul de slăbire vârstei, greutăţii corporale actuale, tipului constituţional individual, contribuind astfel la menţinerea greutăţii dobândite pentru tot restul vieţii.

Renunţarea la surplusul de kilograme necesită adesea măsuri estetice de remodelare corporală, devreme ce sănătatea face combinaţie perfectă cu frumuseţea. Iată de ce programul sănătos de slăbire îl poţi aplica pe termen lung şi transforma într-un stil de viaţă benefic organismului per ansamblu!

Galina Tomaş, medic, specialist în nutriţie, doctor în științe medicale, recomandă ca procesul de slăbire să fie făcut corect. Acesta poate fi uşor de realizat dacă ai o abordare sănătoasă şi inteligentă!

Pentru a slăbi corect, sănătos, pe termen lung, programează-te la o consultaţie la Cabinetul de Nutriţie – Galina Tomaş!

Consultaţia include:

  • Examinarea statusului constituţional;
  • Identificarea problemelor medicale concomitente;
  • Testarea nutrițională și fiziologică;
  • Stabilirea comportamentului alimentar;
  • Elaborarea Regimului alimentar personalizat (RAP) în procesul de slăbire;
  • Monitorizarea regimului alimentar;
  • Evaluarea motivației în schimbarea stilului de viață;
  • Sfaturi și recomandări privind adoptarea unui stil de viață sănătos.

Programează-te la o consultație la numărul de telefon 060 88 66 88.

Rezultatele noastre:

Carolina Ababii a slăbit 62 de kilograme.

11

 

Angela Duca a slăbit 26 de kilograme.

2Lucia Fotescu a slăbit 26 de kilograme.

3Avem mii de exemple de femei care au reușit să slăbească sănătos. Programează-te la numărul de telefon: 060886688 și noi te vom ajuta să scapi de kilogramele în plus.

Nu uita să te abonezi la pagina Galinei Tomaș pentru a fi la curent cu toate ofertele.

Ouăle de ciocolată nu conțin doar surprize plăcute. Explicațiile unui medic

De Paște, multă lume cumpără ouă de ciocolată, cu surprize, fără să se gândească la riscuri. Un ou de ciocolată furnizează marea majoritate a aportului caloric zilnic recomandat pentru o persoană matură, avertizează dr. Andrew Kelso, director medical în cadrul NHS (sistemul britanic de asigurări de sănătate) pentru regiunile Suffolk și North East Essex, scrie evz.ro.

De ce nu e bine să mâncăm ouă de ciocolată

Caria dentară, obezitatea și diabetul de tip 2 sunt în creștere, a avertizat dr. Kelso, făcând apel la moderație. Doctorul le-a recomandat oamenilor să „reziste impulsului de a mânca un ou de ciocolată dintr-o dată”.

„Mulți dintre noi nu își dau seama că un ou de ciocolată de Paște conține, în medie, aproximativ trei sferturi din aportul zilnic de calorii recomandat pentru un adult. În cazul în care ouăle sunt combinate cu prăjituri și biscuiți, toate acestea înseamnă mult zahăr și multe calorii în plus, iar acest lucru nu face bine organismului nostru. Bucurați-vă de dulciuri. Dar vă rugăm să nu exagerați”, a spus el.

Recomandările făcute de medic

Având în vedere că Paștele reprezintă o „perioadă aglomerată pentru personalul și serviciile din sistemul de sănătate”, el i-a îndemnat pe oameni să se asigure că au acasă „paracetamol, plasturi, remedii pentru indigestie și medicamente antidiareice”.

Internauții nu cred în ce spune medicul

„Nu doar Crăciunul, ci și Paștele are acum un Grinch”, a comentat un internaut, în vreme ce un altul a susținut că „din punct de vedere al sănătății dinților, este mai bine să mănânci totul dintr-o dată”, inclusiv un ou de ciocolată. Un alt internaut a declarat că este normal ca de Paște să exagerezi cu mâncarea și că nu este bine să ai interdicții.

Au fost și utilizatori care i-au atras atenția doctorului că dimensiunile acestor ouă de ciocolată au tot scăzut, deci ar fi trebuit să scadă și riscurile asociate. Alții au declarat că doctorul nu trebuie să-i sperie pe oameni sau să exagereze.

Consumul de pește te-ar putea ajuta să pierzi în greutate. Sfaturi utile pentru o siluetă de invidiat

Consumul de pește te-ar putea ajuta să pierzi în greutate, spun nutriționiștii. Sezonul de vară se apropie și femeile sunt tot mai preocupate de silueta lor. Pierderea în greutate nu este benefică doar pentru aspectul fizic, ci și pentru sănătatea organismului.

Peștele se încadrează pe lista cu alimente sănătoase și cu multiple beneficii pentru organism. Se prepară ușor și poate fi integrat într-o mulțime de rețete simple și delicioase. Peștele este bogat în nutrienți care te pot ajuta să-ți îmbunătățești sănătatea, dar și să pierzi în greutate.

Consumul de pește te-ar putea ajuta să pierzi în greutate

Peștele este o parte esențială a dietei mediteraneene. Mulți nutriționiști sunt de părere că această dietă este esențială pentru a pierde în greutate și că peștele este o parte importantă a succesului pe care îl poți avea în lupta cu kilogramele în plus.

Fiind o sursă excelentă de proteine, peștele te poate ajuta să te simți plină pentru o perioadă mai lungă de timp. În felul acesta poți să controlezi mult mai ușor aportul de calorii pe care îl consumi zilnic.

O dietă săracă în proteine te va face să te simți tot timpul flămândă, ar acest lucru poate duce la consumul de gustări rapide, dar nesănătoase. Proteinele de înaltă calitate pot ajuta, de asemenea, la o digestie mult mai bună.

Peștele gras, precum somonul, este bogat în acizi grași Omega-3 care sprijină sănătatea inimii, îmbunătățesc digestia și îți conferă senzația de sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp.

Mai jos găsești și alte motive pentru care consumul de pește te-ar putea ajuta să pierzi în greutate.

Vei consuma mai puține grăsimi nesănătoase prin introducerea peștelui în dieta ta

Nutriționiștii sunt de părere că vei ajunge să consumi mai puține grăsimi nesănătoase dacă incluzi peștele în dieta ta. Spre deosebire de carnea roșie, carnea albă de pește este mult mai sănătoasă.

Peștele este sărac în calorii, dar bogat în alți nutrienți esențiali. În plus, peștele se potrivește cu o mulțime de garnituri delicioas eși sățioase.

Cel mai adesea nutriționiștii recomandă somonul. Acesta este considerat un pește cu valori nutritive excelente pentru persoanele care își doresc să piardă în greutate. 

Peștele este sărac în calorii, dar bogat în nutrienți

Pe lângă proteine și acizi grași Omega-3, peștele mai are și alte beneficii în lupta împotriva kilogramelor în plus.

Peștele este sărac în calorii, ceea ce înseamnă că poate fi integrat cu ușurință într-un plan de slăbire. O porție de pește poate conține chiar și 30 de calorii.

Peștele este sursa de proteine cu cele mai puține calorii. O bucată de carne de vită poate conține chiar și 56 de calorii. Specialiștii recomandă să gătești peștele fără să folosești alte surse extra de grăsime.

Cel mai bine este să-l prepari la cuptor, la grătar sau fiert. În felul acesta te vei asigura că ai pe masă un meniu echilibrat. Dacă îți dorești să experimentezi în bucătărie, atunci poți încerca rețete de sushi. Este o metodă ideală de a integra peștele în dieta ta.

Peștele ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge

Nivelul zahărului din sânge joacă un rol esențial când vine vorba de pierderea în greutate. O sursă de proteine, precum peștele, poate ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge.

Peștele gras, precum somonul sau tonul, ajută inclusiv la îmbunătățirea sănătății inimii. Pe lângă pierderea în greutate, vei avea un corp mult mai sănătos și mai puternic.

Dieta trebuie completată de un stil de viață sănătos. Astfel, specialiștii recomandă ca exercițiile fizice să nu facă excepție din programul de slăbire a oricărei persoane.

sursa

Un gigant românesc, apărut pe piață, se bate direct cu McDonald’s și KFC!

Lanțul românesc de fast food FRYDAY, condus de antreprenorul sucevean Lucian Florea, își continuă ascensiunea rapidă pe piața alimentară locală, confruntându-se direct cu giganții mondiali KFC și McDonald’s, scrie mesajul.ro.

Cu o investiție de peste 1,5 milioane de euro, FRYDAY a inaugurat cel mai recent restaurant în Vaslui, o unitate de tip drivethru specializată în burgers și fries, conform informațiilor furnizate de BussinesMagazin.

Lucian Florea, fondatorul lanțului, a declarat că acesta este doar începutul unei extinderi agresive. În următoarele două luni, FRYDAY va deschide alte trei restaurante în Pitești, Sibiu și Galați, urmând ca până la finalul anului să mai fie inaugurate încă trei unități.

„Până în iunie, planificăm să deschidem alte trei restaurante în Pitești, Galați și Sibiu, investind peste 1,3 milioane de euro. Scopul nostru este să ajungem la 15 unități până la finalul acestui an, consolidându-ne prezența în orașe noi, precum Galați, Pitești și Sibiu, dar și extinzându-ne în orașele în care deja suntem prezenți, cum ar fi Timișoara și București”, a declarat Florea.

FRYDAY, care are în prezent unități în mall-urile din București, Iași, Timișoara, Târgu Mureș, Oradea, Alba Iulia, Craiova și Arad, își propune să accelereze ritmul de expansiune și să își crească cifra de afaceri de peste trei ori față de anul precedent, estimând un bilanț de peste 70 de milioane de lei pentru acest an.

„Anul 2024 este un an în care vom apăsa pedala accelerației și pe care îl proiectăm cu o creștere a cifrei de afaceri de peste trei ori față de 2023. Avem un forecast de peste 70 de milioane de lei pe bilanțul din acest an”, a adăugat Florea.

Pentru a susține această expansiune rapidă, FRYDAY își propune să-și consolideze resursele de middle și top management, iar recrutarea va fi făcută prin intermediul unui proces de headhunting, pentru a asigura succesul planurilor extrem de agresive pentru 2025, care vizează deschiderea unei locații noi în fiecare lună, totalizând 12 noi locații în acel an.

O femeie din Căușeni a murit după ce chirurgul i-ar fi cerut mită, aceasta părăsind spitalul cu ațele pe rană
Articolul anterior
Miss Unica Sport 2016! Votează-ți favorita!
Articolul următor