Alertă alimentară: oamenii sunt rugați să nu consume acest aliment. Să îl distrugă sau să îl returneze la magazin

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) din România anunţă retragerea de la vânzare a unor minicheesburgeri vânduţi în magazine Carrefour, motivul fiind acela că seminţele de susan utilizate ar putea conţine peste limitele admise oxid de etilenă, produs care, consumat pe termen lung, poate genera probleme de sănătate.

separator

”Vă informăm că societatea BRETZEL BURGARD, a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului MINI CHEESBURGERS 155G CARREFOUR, ca urmare a unei alerte europene privind prezenţa peste limitele admise legal a contaminantului oxid de etilenă în anumite loturi de seminţe de susan, folosite ca ingredient la fabricarea produsului.

CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piaţă şi recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos: Datele de identificare ale produsului sunt: Denumire produs: MINI CHEESBURGERS 155G CARREFOUR Cod EAN: 3560070953837 Loturi/DLC: 101600128 – 08/06/2021”, transmite ANSVSA.

Potrivit instituţiei, oxidul de etilenă poate prezenta un risc potenţial pentru sănătate în caz de consum repetat, pe termen lung.

sursa

Donald Trump riscă să îşi piardă şi soţia, după ce a pierdut alegerile pentru Casa Albă
Articolul anterior
Coronavirus. Planul autorităților, dat peste cap. Petrecerile s-au mutat din cluburi în vile private de lux
Articolul următor