Anastasia Lazariuc, despre felul în care se menţine în formă la 64 de ani: ”Energia nu vine de la mâncare”

Anastasia Lazariuc are o siluetă de invidiat, la vârsta de 64 de ani. Artista susține că totul se datorează unui stil sănătos de viață.

separator

Îndrăgita interpretă afirmă că îi este mai uşor acum să fie atentă la ceea ce mănâncă decât în perioada în care avea copiii acasă şi trebuia să gătească mai mult.

”Am zile când am poftă să mănânc mai mult şi mă înfrupt din toate cât mi-e poftă, dar am şi multe zile în care nu prea simt nevoia să mănânc. Când aveam copiii acasă găteam mai mult. Acum nici nu-mi vine să fac mare lucru de mâncare pentru mine, mai degrabă o salată. E foarte important să bem foarte multe lichide, de preferat apă. Am avut noroc şi de o genă bună. Mama era slăbuţă, tata înalt şi slab, copiii mei la fel. Dar cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă un pic de grijă la ce mănâncă. Noi suntem doar o cutiuţă care are nevoie de energie. Dar energia nu vine de la mâncare, vine de la soare, de la aer, de la natură. Iar prea multă mâncare ne oboseşte”, mărturiseşte Anastasia Lazariuc.

Anastasia Lazariuc va dezvălui mai multe detalii despre stilul său de viață, duminică, de la ora 15.45, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars, scrie one.ro.

O moldoveancă a devenit eroină în Italia după ce a salvat-o de la înec pe bătrâna pe care o îngrijea
Articolul anterior
Costume de baie, la modă în vara 2018!
Articolul următor
Alte articole interesante