Andreea Raicu, mărturii neașteptate: „M-am înfometat, pentru că m-am gândit că dacă nu mănânc o să fiu slabă”

Andreea Raicu şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre cele mai grele momente din viaţa sa. Chiar dacă se poate lăuda cu o siluetă suplă și o greutate constantă de-a lungul timpului, vedeta TV a făcut dezvăluiri neașteptate.

separator

Ea a povestit despre perioada în care nu mânca cu zilele, dar şi despre problemele cu încrederea de sine care i-au dat bătai de cap ani întregi.

,,În perioada în care eram model și îmi doream să fiu foarte slabă, mă comparam cu toate fetele care erau în același domeniu. Și voiam să fiu slabă, drept pentru care încercam orice, dar orice, ca să fiu slabă. Mă înfometam, pentru că m-am gândit că dacă nu o să mănânc, voi fi slabă, ceea ce este cea mai mare greșeală. Mi-am dat seama, ulterior, că este important să ai un echilibru și să mănânci câte puțin din fiecare lucru, să îți asculti corpul, să determini ce nevoi are și, în funcție de asta, să te alimentezi corespunzător. Un an de zile am fost vegetariană, corpul meu nu cerea carne. Apoi, am început să mănânc carne, o dată la 2 săptămâni, apoi o dată pe săptămână și îmi făcea rău, mă simțeam lipsită de energie și sleită”, a dezvăluit, pentru Antena Stars, vedeta care nu își imaginează existența fără un stil sănătos de viață, sport și o dietă echilibrată, bogată în legume și fructe.

Cea mai periculoasă substanță conținută în obiectele din plastic. Cum îți afectează sănătatea?
Articolul anterior
Caz șocant în Rusia. O femeie s-a aruncat de la etajul nouă, în brațe cu fiul ei de 13 ani
Articolul următor
Alte articole interesante