Au învăţat secretele brutăriei italiene! Vezi cu ce ne surprinde Franzeluţa

Dacă vrei să te bucuri de o gustare în stil italian, află că „Franzeluţa” a lansat pe piaţă chiflele „Ciabatta”! Ca majoritatea pâinilor artizanale, ciabatta este bună atunci când este proaspată, iar Franzeluţa îţi dă posibilitatea să o coci chiar la tine acasă!

separator

Te întrebi cum ar fi posibil? Foarte simplu! Acest produs se găseşte în stare precoaptă/congelată, iar asta înseamnă că mai necesită foarte puţin timp până la faza finală de gătire. Pentru ca totul să îţi iasă ca la carte, este foarte importantă dezgheţarea lor în prealabil! Astfel, în doar câteva minute (10-15 min.), gospodinele pot pune pe masă cele mai savuroase chifle Ciabatta, fără prea mult efort şi risipă de timp. Mai mult, ai posibilitatea de a alege între ciabatta clasică şi una cu seminţe.

Chiflele au o aromă cu adevarat ispititoare, sunt foarte aspectuoase şi extrem de gustoase! Au o textură aparte şi crusta crocantă –  ideale pentru sandwich-uri cu umpluturi dulci sau sărate, exact cum le place copiilor să le ia în lunch box, la şcoală.

De asemenea, ciabatta poate fi servită cu ulei de măsline şi alte sosuri, deoarece absoarbe lichidele foarte bine. Ea poate fi şi prajită la toaster, iar cea uscată o transformăm foarte uşor în crutoane excelente pentru supe sau salate. Ori, ca sa o readuci la viaţă, o stropeşti cu puţină apă şi o pui pentru scurt timp la cuptor înainte să o serveşti.

Pentru că aceste produse de panificaţie nu sunt o noutate pe piaţa autohtonă, “Franzeluţa” s-a străduit să fure din secretele brutarilor italieni, astfel încât să te poţi bucura de un produs identic celui veritabil. Caută-le în magazinele specializate Franzeluţa, încinge cuptorul, savurează mirosul de pâine caldă şi lasă vecinii să te invidieze!

Iar pentru ca să te ţinem în suspans, îţi dăm încă o NOUTATE! În doar câteva zile, mai exact la începutul lunii octombrie, „Franzeluţa” planifică lansarea a patru torturi noi, absolut inedite. Fii cu ochii pe ei şi vezi ce surprize ţi-au pregătit în ajun de Hramul oraşului Chişinău! 

Bucură-te de ritualul expres de îngrijire a tenului!
Articolul anterior
Încă un deputat moldovean a fost diagnosticat cu noul Coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante