Baghetă crocantă cu ustroi, cașcaval și verdeață: o rețetă delicioasă gata în zece minute

Aceasta rețetă este perfectă pentru cei care nu dispun de mult timp pentru a pregăti delicii culinare.

separator

Ingredientele de care ai nevoie:

  •  o baghetă
  •  3 fire de usturoi verde
  •  200 gr. caşcaval ras
  •  1/2 pachet de unt
  •  pătrunjel
  •  sare

Mod de preparare:
Toacă usturoiul. Amestecă-l cu untul (pe care-l ţii în prealabil la temperatura camerei să se înmoaie) şi cu jumătate din caşcavalul ras. Adaugă puţină sare şi jumătate din pătrunjelul tocat. Crestează pâinea astfel încât să formezi un model, fără să ajungi însă la baza acesteia.Umple crestăturile cu amestecul de unt, caşcaval şi usturoi. Presară restul de caşcaval şi dă la cuptor să se rumenească. Se serveşte caldă, ornată cu pătrunjel.

Poftă bună!!!

Sursa

Donează sânge și dăruiește viață – iată unde poți să donezi sânge în localitatea ta!
Articolul anterior
Fabulos! O tânără din Hâncești și-a croșetat singură rochia de mireasă
Articolul următor