
Bomboane cu ovăz şi ghimbir
Sunt dietetice, alină pofta de dulce și aduc beneficii datorită fibrelor și antioxidanților pe care le conțin. Cum se prepară bomboanele cu ovăz și ghimbir?

175 g fulgi de ovăz
35 g seminţe de floarea soarelui
35 g seminţe de dovleac
2 mere, doar pulpa
2 linguriţe de ghimbir ras
1 vârf de sare
50 g fulgi de cocos
25 g de fructe goji sau stafide
Mod de preparare:
Se mixează separat fulgii de ovăz şi seminţele, merele se fac piure, iar ghimbirul se dă pe răzătoare. Toate aceste ingrediente împreună cu sarea se pun într-un bol şi se amestecă bine. Se pot face mingiuţe sau diverse forme.
Pentru ornare, punem fulgii de cocos şi goji în cuva blenderului şi mixăm bine. Apoi, fiecare bombonică se pralinează prin amestecul de fulgi de cocos şi goji. În final se obţin 500 g de bomboane.

-
Fulgi de ovăz cu dovleac!
Un mic dejun colorat este chiar potrivit în sezonul rece, când corpul tău are nevoie de vitamine şi minerale. Îţi sugerăm un mic dejun din fulgi de ovăz cu dovleac …
-
Băutură vitaminizantă cu ghimbir, care alungă febra și răceala
O cunoscută rețetă, preparată cu ghimbir, poate aduce o ameliorare semnificativă a simptomelor în caz de rinită, strănut, tuse, ochi roșii și rinoree sau curgerea nasului. Această băutură delicioasă se …
-
Micii producători de torturi și alte produse de patiserie și dulciuri, luați la ochi de Fisc
Începând cu perioada ianuarie 2019, și până în prezent, angajații SFS au identificat 462 anunțuri online plasate pe diverse portaluri și rețele de socializare cu referire la comercializarea mărfurilor și …