Ce are în frigider Kim Kardashian? Vedeta a arătat ce mănâncă familia ei

Kim Kardashian a fost luată peste picior de fanii ei, la început de an. Vedeta s-a lăsat fotografiată în fața frigiderului întredeschis și a devenit rapid victima ironiilor fiindcă aparatul nu conținea decât apă și lapte.

separator
Unii s-au întrebat dacă Kim își hrănește cei 4 copii doar cu apă și lapte, în timp ce alții au ironizat-o pentru că nu are mâncare gătită în casă. Miercuri, vedeta a revenit cu un Insta Story în care a arătat bucătăria familiei. Ea le-a arătat curioșilor cum arată, de fapt, spațiile de depozitare a mâncării și cu ce își hrănește copiii.

În frigider se regăsesc doar alimente sănătoase

„Am văzut o serie de comentarii venite din partea oamenilor care se întrebau cum îmi hrănesc cei 4 copii și, cum muriți de nerăbdare să aflați, uite aici o privire aruncată în interiorul frigiderului nostru, plin cu fructe și verdețuri”, a spus vedeta.

Kim Kardashian a explicat că toate legumele și fructele pe care le mănâncă cei 4 copii ai ei sunt organice, iar laptele este diferit de cel pe care îl consumă ea și soțul ei. Toate alimentele sunt păstrate în borcane de sticlă, închise ermetic. Familia vedetei evită să folosească cutii de depozitare din plastic.  

Sursa

Chișinău. Iarna lui 1970!
Articolul anterior
Comisia Europeană: vor fi interzise peste 4.000 de substanţe folosite în cerneala pentru tatuaje şi machiaj permanent
Articolul următor
Alte articole interesante