Ce mănâncă Cristiano Ronaldo pentru a se menține în formă

Ajuns la 35 de ani, Cristiano Ronaldo tocmai a anunțat că vrea să mai joace „mulți ani de acum înainte” și că traversează unul dintre cele mai bune momente din viața sa. Dieta lui Cristiano Ronaldo include șase mese pe zi și mâncărurile preferate.

„Nu contează vârsta. Importantă e mintea. Trăiesc momentul, trăiesc în prezent. Un triumf de vis în 2022 este posibil”, a spus lusitanul, după ce a fost desemnat „fotbalistul secolului” la gala Globe Soccer Award.

Cristiano a fost lăudat pentru modul în care se menține în formă. Unul dintre secretele fotbalistului este dieta sa.

„Am o dietă bogată în proteine, cu o mulțime de carbohidrați integrali, fructe și legume. Evit alimentele cu zahăr”, spune jucătorul.

Peștele este nelipsit din meniul lui Cristiano Ronaldo. Tonul, peștele spadă și codul la grătar sunt preferatele starului de la Juventus. La fel și carnea de pui, pe care o consideră „magică” datorită proteinelor și grăsimii sale reduse.

Ce mănâncă Cristiano Ronaldo ca să se mențină în cea mai bună formă?

La micul dejun, Ronaldo mănâncă șuncă, brânză și iaurt fără grăsimi. Între mese, lusitanul consumă toast de avocado.

Pentru masa de prânz, Cristiano are două variante. Fie pui cu salată, fie ton cu măsline, ouă și roșii.

La cină, mănâncă ori pește spadă proaspăt, cu salată, ori friptură și calamari.

La restaurant, portughezul comandă, de regulă, salată și friptură. Niciodată produse congelate, totul proaspăt. „Trebuie să mănânci regulat. Dacă te antrenezi regulat, e important să-ți menții nivelul de energie ridicat”, explică Cristiano.

Un alt secret al formei fizice de invidiat a lui Ronaldo este că doarme măcar opt ore în fiecare noapte, pentru a rezista la ritmul din fotbalul profesionist.

„Un somn bun e foarte important pentru a rezista la antrenamente. Mă culc devreme și mă trezesc devreme, mai ales înainte de meciuri. Somnul ajută mușchii să se recupereze, ceea ce e important”, spune Ronaldo.

NASA a publicat cele mai frumoase 20 de fotografii cu Terra în 2020, realizate de pe Staţia Spaţială Internaţională
Articolul anterior
Discurs emoționant. Ultimul mesaj de Anul Nou transmis de Angela Merkel în calitate de cancelar
Articolul următor
Alte articole interesante