Ce se întâmplă în corpul tău dacă pui usturoi în gură timp de trei minute! Chinezii au făcut un obicei din asta

Usturoiul este o legumă fără de care nu se concepe prepararea multor dintre bucate. Cercetările susţin că acesta aduce multe beneficii pentru organism. Este usturoiul crud la fel de bun ca cel gătit, adăugat în bucate?

separator

usturoi

Chinezii, pe vremuri, obişnuiau să sugă usturoiul ca pe o acadea timp de 3 minute în fiecare dimineaţă, datorită proprietăţilor sale antibacteriene şi antiinflamatorii, notează caplimpede.ro.

Ei consideră că acest lucru este benefic pentru tratarea diverselor boli şi recuperare. După ce îl ţii trei minute în gură, ar trebui să scoţi căţelul de usturoi. Apoi, pentru a masca mirosul, te speli pe dinţi şi mesteci câteva boabe de cafea sau pătrunjel.

Supa de usturoi, un medicament puternic pentru inimă

Se consideră că usturoiul conţine un număr mare de compuşi sănătoşi, care prin această metodă intră în corp prin salivă şi curăţă vasele de sânge.

Usturoiul controlează apetitul, stimulează sistemul imun, previne răceala, protejează rinichii de infecţie.

În Egiptul antic şi în timpul romanilor nu existau medicamente sintetice şi atunci usturoiul era folosit ca remediu preventiv al bolilor contagioase.

Creșteți vânzările, încrederea și loialitatea clienților – participați la concursul mărcilor recunoscute Notorium Trademark Awards
Articolul anterior
Încă o istorie de succes! Valerica Chetrari a reușit să dea jos 30 de kg și te invită și pe tine să participi în cea de-a 11-a ediție a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”!
Articolul următor
Alte articole interesante