Ceaiul miraculos care poate distruge pietrele la rinichi într-o singură zi

Pietrele la rinichi sunt depozite mici și tari care se formează în interiorul rinichilor, fiind construite din minerale și săruri acide. Acestea pot varia de la câţiva milimetri în diametru până la mărimea unei pietre mici.

separator

Semnele timpurii ale pietrelor la rinichi:

– urinare frecventă şi dureroasă

– greaţă şi vărsături

– urină tulbure, cu miros înţepător

– incapacitatea de a sta – în cazul în care piatra este mare, este posibil să nu se poată sta jos

Împotriva pietrelor la rinichi, o pacientă recomandă ceaiul din rădăcină de pătrunjel, cu care a reuşit să scape de dureri încă de la prima ceaşcă administrată, scrie topremediinaturiste.ro.

Iată şi reţeta miraculoasei licori:

Mod de preparare

Se pune la fiert pe foc mic, cu capac, 1 litru de apă în care se adaugă 250 g rădăcină de pătrunjel curăţată şi tocată mărunt sau dată pe răzătoare. Când fiertura scade la o cană, se strecoară lichidul şi se împarte în 3 ceşcuţe.

Mod de administrare:

O ceşcuţă de lichid se ia dimineaţa, pe stomacul gol, a doua ceşcuţă se ia după-amiaza şi a treia seara, tot pe stomacul gol.

În timpul zilei nu se mănâncă absolut nimic. Până a doua zi, piatra se transformă în nisip şi se poate vedea cum se depune în urina adunată într-un vas”

Tot tratamentul durează o zi. În cazul pacientei, durerile au încetat de la prima ceaşcă.

Notă: Informația menționată nu poate înlocui examinarea medicului specialist. În caz de simptome alarmante, efectuează o consultație medicală.

Irena Boclincă este câștigătoarea iUmor! Cui a donat banii moldoveanca
Articolul anterior
Celebra casă de modă de lux, Prada, renunţă la blănuri
Articolul următor
Alte articole interesante