Cina de vis a familiei Costi Burlacu & Corina Ţepes!

Un loc dosit de ochii lumii. Dar cel care îşi doreşte să vadă oraşul ca-n palme, şi să deguste bucate gătite ca la carte, găseşte repede calea spre ”By Danielle”.

separator

Costi Burlacu, alături de soția Corina şi fiica Smărăndiţa au decis să ia cina aici. Sunt atenţi la locaţiile, în care mănâncă. Fiind răsfăţaţi cu bucate gătite din produse sută la sută naturale, le este greu să-şi împlinească poftele oriunde. Dorinţa de a mânca ceva delicios şi sănătos i-a adus în inima sectorului Buiucani.

Vezi cum li s-au părut bucatele preparate de bucătarii din ”BY DANIELLE”.

Prima şi-a răsfăţat burtica Smaranda, bijuteria familiei Burlacu. Ea a ales din meniu un ”Chokobomb” cu muuuultă îngheţată.

Întrebată ce a mâncat azi, răspunde sincer: ”A gădiniţă supă şi catofi cu fişcă.” Ceea ce ar însemna în limba părinţilor, supă cu cartofi fără frişcă, evident. Smărăndiţa se pricepe să mai adauge de la ea în lista de ingrediente.

Prăjitura ”Chocobomb”, creaţia bucătarului de la”By Danielle”, i s-a părut mare şi foarte delicioasă.


Ingrediente:

  1. Unt-110 gr
  2. Ciocolată neagră-100gr
  3. Făină de grâu-0,060 gr
  4. Un ou de găină
  5. Zahăr-0,060 gr
  6. Kiwi-0,040 gr
  7. Îngheţată-0,050 gr
  8. Topping-0,020 gr

 

Mod de preparare:

se amestecă oul de găină cu zahăr. După care se adaugă făina şi ciocolata neagră.

Amestecul se repartizează în forme de copt.

Se coace timp de 11 min la temperatura de 180 grade.

După ce se răceşte, se ornează cu kiwi şi îngheţată.

Poftă bună la copii!

După ce Smărăndiţa  şi-a satisfăcut poftele, s-a înfruptat şi mama dintr-un alt  deliciu. Corina Ţepeş şi-a dorit să guste din fileul de pui, umplut cu brânză ”Fetta” şi orez de iasomie.

Aş prepara acest fel de mâncare în ajun de Crăciun. Cu toate că în familia noastră se acceptă în alimentaţie bucatele tradiţionale, aş fi tentată să includ şi acest fel de mâncare în meniul de sărbători.

În frigiderul nostru nu vei găsi decât mâncare sănătoasă. Mi-a luat ceva timp, până am reuşit să-i gătesc lui Costi zeama preferată cu tăieţei de casă şi pui crescut la ţară.

De Crăciun vom găti moderat. Partea proastă a bucatelor de Crăciun este că sunt exagerat de copioase. Am renunţat la preferata ”Olivie” şi la prea multă carne la grătar, pentru că îngraşă. Sărbătorile sunt bune, dar cu măsură.

Aş vrea să încerc să gătesc acest fileu umplut şi acasă. Sosul e magic. Nu am gustat aşa delicii demult. Chiar sunt curioasă să am şi eu reţeta. Carnea este fină, se simte că este un pui crescut natural.”

Vezi rețeta acestui deliciu.

La final capul familiei  îşi spune cuvântul. Este un mare iubitor de ciorbe şi de zeamă. Astăzi Pizza ”By Danielle ” i s-a părut mult mai potrivită la o bere.


”Îmi plac bucatele tradiţionale, în special, ciorba. Când merg în România, neapărat mănânc o ciorbă de burtă sau ciorbă Rădăuţeană. Rareori iau prânzul sau cina acasă. Dar când se întâmplă, mănânc sănătos. Nu vei găsi în frigiderul nostru mezeluri, doar carne de pui si iepure de casa, expediate de mama în colet. Astăzi am pledat pentru o pizza la cină. A fost uşoară – tocmai potrivită la o bere. A fost preparată pe blat subţire,ușor digerabil.”

Text: Olga Chirică

Mun. Chișinău,
Str. Liviu Deleanu, nr. 7/6
Tel.: 607 377
Mob.: 079403102
www.danielle.md

Fii frumoasă la trecerea dintre ani!
Articolul anterior
Fii senzațională de revelion!
Articolul următor
Alte articole interesante