Cornelia Ștefăneț, imaginea unei campanii marca Dr. Oetker

Familia Ștefăneț a fost protagonista unei sesiuni foto deosebite înaintea sărbătorilor de iarnă. Alături de fiica lor Alexandra, Cornelia și Marcel Ștefăneț au gătit pentru campania Dr. Oetker – „Sărbători moldovenești nicăieri nu mai găsești”. Îmbrăcată în port popular, frumoasa familie a gătit desertul preferat al micuței Alexandra – Cușma lui Guguță, dar și cornulețele cu vișină din copilăria Corneliei.

separator

„Nu era Crăciun sau An Nou fără acest desert delicios în casa părinților mei. Îmi amintesc și acum mirosul aromat și gustul dulce-acrișor al cornulețelor cu vișină și pudră. O ajutam cu mare drag pe mama și eram plină de făină din cap până-n picioare. Și eram atît de fericită că pot fi și eu o gospodină adevărată. Astăzi rolurile s-au inversat. Repet experiența cu drag alături de fiica mea. Și pentru că e mult mai ușor de gătit cu ajutorul ingredientelor nou apărute, gătim ori de câte ori ne vine pofta. Sunt momente unice în viață, care nu se uită niciodată. Iată de ce, familia noastră a acceptat cu plăcere să fie imaginea acestei campaniei.”

Cât despre felul în care a decurs fotoshooting-ul, organizatorii spun că fiica celor doi interpreți s-a descurcat ca un adevărat model și a fost încântată de o atare experiență. De altfel, în Chișinău pot fi văzute deja panouri publicitare cu apariția de zile mari a familiei Ștefăneț. Iar UNICA.md nu a stat mult pe gânduri și a invitat-o pe Cornelia la gătit, ca să ne împărtășească rețeta desertului său preferat pentru sărbătorile de iarnă – cornulețe cu vișină și pudră. Cum și-a etalat frumoasa interpretă calitățile de gospodină veți vedea în curând într-un material video.

Până atunci însă, Dr. Oetker vă invită să gătiți, să participați și să câștigați premii de la Moș Crăciun. Tot ce trebuie să faci este să cumperi produsele Dr. Oetker și să înscrii codul de pe ambalajele promoționale prin SMS la 1817* sau să-l completezi în formular alături de datele tale. Astfel, poţi câștiga unul dintre premiile săptămânale, lunare sau Marele Premiu – 30.000 MDL pentru reutilarea bucătăriei. Campania are loc până pe 28 ianuarie 2019 și se desfășoară pe teritoriul Republicii Moldova. Tragerea la sorţi pentru Marele Premiu va avea loc în data de 05.02.2019. Detalii găsiți pe www.oetker.md

Înscrie-te în promoție, accesând link-ul următor: http://ingrediente-prajituri.promotii-oetker.ro/md/craciun2018/ro#inscriere

Un adolescent din Ștefan Vodă a dispărut fără urmă. Oamenii legii solicită ajutorul cetățenilor
Articolul anterior
(Video) Atac terorist la Strasbourg. Cel puțin patru oameni au murit
Articolul următor
Alte articole interesante