De obicei, din cartofi se pregătesc chipsurile atât de iubite de către majoritatea dintre noi. Dar de data aceasta, îți propun să încerci să-i faci din broccoli. Vei obține aceeași textură crocantă, însă, fără multe grăsimi.


- 320 g de broccoli
- 3 linguri de ulei de floarea soarelui
- 2 linguri de făină de ovăz
- puțin curry, piper
- sare
- 2 ouă
Mod de preparare:
- Începe prin baterea ouălor cu un tel sau o furculiță până la omogenizare
- Într- o tigaie încălzește puțin ulei
- Trece broccoli prin făina de ovăz, apoi prin ouăle bătute
- Adaugă curry, piper și sare
- Pune legumele în tigaie și gătește-le pe ambele părți
- Gătește-le până capătă o textură crocantă și o culoare aurie
- Când sunt gata, stinge focul și lasă chipsurile să se răcească puțin.
Savurează cele mai delicioase chipsuri din legume. Poftă bună!