Cum să prepari o maioneză de casă perfectă!

Maioneza de casă e mult mai gustoasă decât cea din comerț și e ușor de făcut din ingrediente sănătoase. Dacă referi salatele de legume, sosurile sau fructele de mare, cu maioneză, află o rețetă sănătoasă de casă care se face repede și va adăuga multă savoare bucatelor tale!

separator

Această rețetă minunată am găsit-o pe pagina de facebook a Galinei Tomaș. Vezi cum nutriționista obișnuiește să prepare o maioneză delicioasă din nuci caju, perfectă inclusiv pentru masa de sărbătoare.

Așadar, ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 100 g nuci caju, raw, înmuiate în apă timp de 3 ore
– zeama de la o jumătate de lămâie
– 1 cățel de usturoi (opțional)
– 70-90 ml apă filtrată
– 10 g turmeric
– sare neiodată de ocnă, după gust

Mod de preparare

Toate ingredientele se dau în blender pană la omogenizare completă, până compoziția devine exact ca o maioneză. Într-un minut obții o cremă extrem de fină și delicioasă, mult mai bună decât maioneza din comerț. Pentru o culoare mai intensă, adăugați mai mult turmeric, ne sfătuiește nutriționista.

Să aveți poftă!

Cei doi frați din Costești, suspectați că l-au omorât pe Dumitru, și-ar fi ucis și mama în bătaie
Articolul anterior
,,Umbra unui vis”, un spectacol inspirat din creația eminesciană la Teatrul poetic Alexei Mateevici
Articolul următor
Alte articole interesante