Gust mai bun, Planeta mai curată cu Delimano Green Planet!

Deși planeta pare albastră de la distanță, avem obligația morală și socială de a o păstra de fapt… verde. Trebuie să pledăm pentru practici ecologice, menite să diminueze deșeurile, să conserveze resursele naturale și să îmbunătățească calitatea aerului și a apei.

Doriți să protejați și să păstrați Planeta verde? Atunci faceți cunoștință cu noua gamă de vase Delimano Green Planet.

Ce rol joacă setul de vase Delimano Green Planet în ceea ce privește menținerea unei Planete verzi? Deci, acesta are la bază conceptul celor trei R: reciclare, refolosire, reducere!

  1. Reciclare

Setul de vase Delimano Green Planet este fabricat din 100% aluminiu reciclat. Vasele fabricate din aluminiu reciclat produc cu 95% mai puține deșeuri decât cele fabricate din aluminiu pur. Odată ajunse în bucătăriile voastre vă vor fi de mare folos, deoarece aluminiul menține căldura într-un mod uimitor, pregătind bucatele uniform și rapid.

  • Reutilizare

Mânerele vaselor au la bază 50% de materii prime naturale, fabricate din materiale regenerate în urma reutilizării producției interne. Acestea de asemenea pot fi reciclate.

  • Reducere

Ambalajul setului este fabricat din hârtie reciclată, care este biodegradabilă.

Cel mai bun moment de a planta un copac este acum

Ca o promisiune de a păstra mediul înconjurător cat mai verde posibil, Delimano a decis de asemenea să coopereze cu organizația OneTree Planted la proiectul cu numele „Protejați natura – plantați un copac“. La fiecare achiziție de vase se vor dona o parte din bani pentru a planta copaci și a preveni defrișările. Până la data de 24.04.21 planificăm să plantăm 10.000 de copaci.  Nu uitați, schimbările mari încep cu pași mici.

Alte caracteristici a vaselor Delimano Green Planet:

  • ● De până la 15 ori mai bune proprietăți antiaderente.
  • ● De până la 2,5 ori mai rezistente la zgârâieturi.
  • ● De până la 12 ori mai bună durabilitate a învelișului.
  • ● Potrivite pentru toate tipurile de plite.
  • ● Rezistente la coroziune.

Tot ce trebuie să faci ca să achiziționezi vasele din gama Green Planet este să accesezi pagina  delimano.md, să vizitezi magazinele Top Shop sau să suni la numărul scurt 022 264 193.

Păstrați Planeta împreună cu Delimano!

Svetlana și Ilie: Niciodată nu e târziu să-ți mai dai o șansă!
Articolul anterior
Câte cazuri de Covid-19 au fost confirmate astăzi, 29 ianuarie?
Articolul următor
Alte articole interesante