Iaurt degresat + tărâțe de ovăz = Dieta minune care te ajută la pierderea rapidă de grăsimi şi de kilograme în plus

Dieta cu iaurt şi tărâţe de ovăz ajută digestia să funcţioneze mai bine, favorizează eliminarea toxinelor din organism şi încurajează pierderea kilogramelor în plus, fără a afecta sănătatea. Este o dietă ce nu presupune înfometare, ajută corpul să digere mai uşor alimentele şi permite eliminarea toxinelor din corp.

separator

dietaarz

Această cură se poate ţine în două moduri:
1. Prima variantă are rezultate mai lente: Se înlocuieşte micul dejun cu o porţie de iaurt în care s-a adăugat 1 lingură cu tărâţe de ovăz. Prânzul şi cina vor fi compuse din alimente obişnuite, însă, de preferat ar fi includerea mai multor fructe, legume şi carne slabă în meniu.
2. Prin a doua variantă a dietei se pot pierde până la trei kilograme în doar o săptămână: Atât la micul dejun, cât şi la cină, se mănâncă un iaurt, amestecat cu 2 linguri de tărâţe de ovăz. Prânzul poate fi alcătuit din legume crude, ciorbă fără paste, fie din legume fierte, fie din carne slabă, fie din peste. Între mese trebuie să treacă cel puţin 3 ore. Cura se ţine pe o perioadă de maximum 2 săptămâni şi poate fi reluată după 1 lună de zile. Se poate repeta de cel mult 3 ori pe an.

ovaz

Benefiiciile tărâţelor de ovăz
Pe lângă fibrele care detoxifică organismul şi ajută la pierderea rapidă de grăsimi şi de kilograme în plus, tărâţele de ovăz conţin şi proteine, nutrienţi care accelerează metabolismul, grăbesc arderea caloriilor şi contribuie la transformarea grăsimilor în energie. În plus, tărâţele de ovăz reglează nivelul de colesterol, protejează inima, ţin glicemia sub control, luptă împotriva stresului şi întăresc sistemul imunitar.

 

Calitățile iaurtului

Iaurtul natural reglează tranzitul intestinal, datorită conţinutului de bacterii valoroase care asigură şi menţin flora intestinală. În combinaţie cu ovăzul, iaurtul îmbunătăţeşte digestia, dă starea de saţietate şi elementele nutritive necesare în timpul unei diete.

Observaţie

Pentru ca mesele din timpul dietei cu iaurt şi fulgi de ovăz să fie unele plăcute, tărâţele se pot lăsa să se hidrateze în iaurt timp de 15 minute, înainte de a fi consumate.

Precauţii

Se consumă doar tărâţele de ovăz fără adaos de zahăr

Sursa: topremediinaturiste.ro

Cum să asortezi culorile ca să arăți irezistibil
Articolul anterior
Ileana Rusu, despre ultima cucerire amoroasă!
Articolul următor
Alte articole interesante