Înscrie-te la Tabăra de Relaxare și Detox cu Galina Tomaș și Dinu Dabija, şi învaţă să slăbeşti sănătos

Îți plac sucurile naturale preparate din fructe sau legume? Atunci, detoxifierea organismului cu asemenea delicii este opțiunea ideală în acest sezon, mai ales dacă vrei să scapi de colăceii din jurul taliei şi să îţi menţii frumuseţea. Câteva zile de detoxificare cu sucuri naturale și supe te va întineri, îţi va da energie şi nu vei mai avea poftă de dulciuri.

separator

Dacă ești gata să faci un restart organismului, atunci nu ezita să participi la ce-a de-a 9 ediție a Taberei de Relaxare și Detox cu Galina Tomaș și Dinu Dabija, care va avea loc pe 5, 6 și 7 iulie la Pensiunea Turistică Eco Vila, de la Orheiului Vechi. Și de această dată, special pentru tine meniul de detox va fi pregătit pe bază de apă Kangen – apa restructurată cu o putere mare de hidratare și infiltrare în organism și cu ajutorul extractorului de nutrienți Nutribullet. 

Timp de trei zile, vei beneficia de un repaus, permițând organismului tău să își ia în mod natural tot de ce are nevoie. În urma detoxifierii cu sucuri, vei avea parte de așa benicii ca: funcționarea normală a sistemuui digestiv, tonus ridicat, apetit scăzut și accelerarea metabolismului. Alături de partenerii proiectului brandul Nutribullet și Apa Kangen vei ajunge la rezultate uimitoare.

Înscrie-te chiar acum la Tabăra de Relaxare și Detox cu Galina Tomaș și Dinu Dabija şi învaţă să slăbeşti sănătos!

Prețurile:

2 zile – 119 euro

3 zile – 149 euro

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina de facebook al evenimentului –  https://www.facebook.com/Tab%C4%83r%C4%83-de-Detox-cu-Galina-Toma%C5%9F-132584113966446/  sau să suni la nr. de tel. 0 (61) 04 15 15. ATENȚIE – locuri limitate, pentru o mai bună comunicare dintre organizatori și participanți!

8 sfaturi pentru o dietă sănătoasă
Articolul anterior
Caz șocant la Hâncești. Un bărbat și-a găsit copilul de 9 ani mort într-un frigider
Articolul următor
Alte articole interesante