Ionel Istrati descoperă ”Code Noir”!

Am descoperit  un local  select exact în inima capitalei. Şi în momentul, în care specificăm caracterul lui distins, punem accentul pe un număr limitat de persoane, care pot încăpea aici.

separator

”Code Noir” înseamnă petreceri de familie sau într-un cerc restrâns de prieteni. Poţi  fi sigur că nu vei fi deranjat de zumzetul vecinilor, caracteristic unui local aglomerat. Cine romantice,  întâlniri de afaceri. În sala ”Code Noir” totul e amenajat cu  gust şi nimic nu-ţi distrage atenţia.

Proprietarul localului tip lounge, Artur Alexeev, se poate lăuda că  are o încăpere cu un design realizat de oameni de meserie, un stil Hi tech care este lipsit  de  unghiuri. Scaunele sunt confortabile şi nici nu bagi de seamă cum trece timpul.

Există  şi o sală VIP cu monitoare şi canapele tip lounge  în care te vei simţi ca acasă.

Publicul- ţintă  îl constituie persoanele de după 30 de ani, care vor aprecia calitatea serviciilor. Cu atât mai mult că la ”Code Noir” eşti aşteptat de luni până duminică.

Miercuri te vei detaşa de probleme într-o atmosferă  excelentă până la 12 noaptea. Joi sunt invitaţi toţi devoratorii de jazz, iar seara de vineri va fi la discreţia unui Dj. La început de week-end, încălzeşte-ţi coardele vocale pentru un karaoke performant.

“Code Noir” s-a lansat cu mare fast de ziua lui, în ajun de Crăciun pe stil nou.  Dacă ar fi ştiut Ionel Istrati ar fi fost printre primii participanţi  ai evenimentului, alături de Serj Cuzencov şi băieţii de la ”After show” .

A ţinut să viziteze acest local în ajun de filmările unui nou videoclip. I-a căzut pe plac meniul european, aşa că a ales să guste salata  ”Code Noir”, pe care nu o găseşti nicăieri în altă parte.

Peştele  preparat după o reţetă, ascunsă de ochii lumii, l-a făcut să-i transmită salutări şi mulţumiri bucătarului-şef.


Din păcate, era prea grăbit să ia şi un desert care îţi lasă gura apă. Dar a promis că va reveni.
”Mi-a plăcut mult acest local, aş veni aici să-mi organizez o seară de familie, cu prietenii. Interiorul este foarte frumos. Pledez pentru localuri mici.

Nu sunt alintat la mâncare. Peştele mi s-a părut deosebit,  dar în general, îmi place să mănânc gustos.”

 

Text: Olga Chirica

Cum se alimentează Aura pe timp de iarnă!
Articolul anterior
Valentina lui Constantin Moscovici!
Articolul următor
Alte articole interesante