Magia ciocolatei – un afrodisiac care îți trezește poftele!

Ciocolata conține substanțe chimice care se asociază cu sentimentele de fericire, dragoste, poftă, pasiune și ridicarea stării de spirit. Toate apreciem când primim un cadou de ciocolată de la un bărbat, pentru că ne face să ne simțim iubite. Consumul de ciocolată face bărbații mai energici, iar femeiile mai puțin inhibate, de aici și catalogarea acestui aliment ca fiind un afrodisiac.

Magia ciocolatei – un afrodisiac care îți trezește poftele! ok

Explicația științifică…

Din punct de vedere științific ciocolata conține substanțe care stimulează creșterea de serotonină și feniletilamină – hormoni care se găsesc în mod natural în creierul uman și care răspund de starea noastră de bine.

Serotonina este un neurotransmițător care induce sentimentul de plăcere, iar feniletilamina stimulează sistemul nervos central prin creșterea energiei. Astfel, plăcerea este mult mai intensă… iar seară romantică devine una tumultoasă…

Pe lângă beneficiile pe care le poți obține din consumul de ciocolată, plăcerea pe care o simți atunci când se topește în gură nu poate fi comparată cu stimularea papilelor gustative de către un alt aliment. Unii cercertători explică chiar că ciocolata are o substanță care provoacă ”dependență”, adică se referă la ”plăcerea repetată”. Cine nu visează acestă plăcere, cine nu și-o dorește măcar o dată în zi și cine nu a fost cuprins de magia gustului desăvârșit.

Text : Snejana Țugui

Descoperă o lume de gusturi care se completează perfect! Alune sau migdale întregi caramelizate, nuci îmbracate în miere sau un strat subțire de felii de migdale caramelizate se unesc la perfecțiune cu gustul fin al ciocolatei Heidi alba, cu lapte sau amăruie.

Dark & HazelnutsO tentație crocanta, dulce-amăruie
Dark & Hazelnuts combină magistral gustul inconfundabil al ciocolatei cu procent mare de cacao cu alune întregi, caramelizate atent selecţionate. Dacă iubești ciocolata amăruie, încearc-o alături de alune întregi, plăcerea gustului nu va mai fi niciodată la fel.

 

Milk& Hazelnuts – Un deliciu crocant
Milk & Hazelnuts a fost creată special pentru a satisface exigenţele iubitorilor de alune şi de ciocolată premium. În rețeta unica Heidi, folosim ciocolată cu lapte de cea mai înalta calitate, cu accente de vanilie naturală pentru a acoperi, într-un strat fin, alune de padure mari, întregi, caramelizate.

 

White& Hazelnuts – Un răsfăț dulce-crocant
White & Hazelnuts îmbină delicateţea ciocolatei albe cu gustul inconfundabil al alunelor crocante caramelizate. Pentru o nota genială, rețeta unica Heidi completeaza gustul fin și dulce al ciocolatei albe cu alune caramelizate cu fulgi crocanți de porumb. O aventură a gustului interesantă și extrem de incitantă!

 

T&D International S.R.L.
compania autorizata de importul si distributia ciocolatei HEIDI.
Str. Muncesti 29/1, Chisinau
Tel: + 373 22 207 264
Mob.: + 373 68 611 176
www.heidi-chocolate.com

Retenția de lichide te împiedică să slăbești!
Articolul anterior
Vezi cine și-a scos iubita în videoclip
Articolul următor
Alte articole interesante